default-image

Γ.Τζωρτζάκης και Α.Στρατάκης για κινητοποιήσεις και επιδοτήσεις

Απόψεις
Γ.Τζωρτζάκης και Α.Στρατάκης για κινητοποιήσεις και επιδοτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους δρόμους εκ νέου από σήμερα οι αγρότες της Κρήτης  

Παραμένουν κι ενισχύονται τα ήδη υπάρχοντα μπλόκα και αποκλείονται τελωνεία, εφορίες και Τράπεζες.

Την ίδια ώρα ομάδες αγροτών ενημερώνουν στην ενδοχώρα τους παραγωγούς για την πορεία των κινήσεων τους κι προετοιμάζουν τη νέα απόβαση τους στην Αθήνα με την κατάθεση του ασφαλιστικού.

''Στόχος μας είναι η συνέχιση του αγώνα μέχρι και την ημερομηνία απόβασης μας στην Αθήνα'' λέει στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, ο επικεφαλής του Παγκρήτιου συντονιστικού και πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης.

''Σε κάθε περιφερειακή ενότητα η δραστηριότητα των αγροτών θα είναι διαφορετική'' προσθέτει ο ίδιος . Αναφορικά με τις γέφυρες που έριξε η κυβέρνηση διευκρινίζει ότι το ασφαλιστικό - φορολογικό είναι για αυτούς το μείζον θέμα και πάνω σε αυτά ζητούν από την κυβέρνηση περαιτέρω διευκρινήσεις.

Λάδι στη φωτιά από τις δηλώσεις του βουλευτή Νίκου Ηγουμενίδη που έκανε λόγο για αποβράσματα αναφορικά με τις λεκτικές επιθέσεις αγροτών σε βάρος του. Προσπάθειες εκ των υστέρων προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Α.Στρατάκης: Πήραν κάτι οι συνάδελφοι για να αποχωρήσουν από τα μπλόκα

Αιχμηρός κατά των συναδέλφων του στην υπόλοιπη Ελλάδα που αποχώρησαν από τα μπλόκα ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης μιλώντας, επίσης, στο Ράδιο 9,84 λέγοντας ότι η κίνηση τους δείχνει ότι μάλλον κέρδισαν κάποια κυβερνητική δέσμευση.

Τα μέτωπα ωστόσο σε ασφαλιστικό και φορολογικό παραμένουν ανοικτά , πρόσθεσε κι αν δεν δοθούν σαφείς εξηγήσεις από την κυβέρνηση οι αγρότες της Κρήτης δεν υποχωρούν.

Α.Στρατάκης: Αδικαιολόγητο το θρίλερ των επιδοτήσεων

Υπερβαίνουν το μισό εκατομμύριο οι ενστάσεις των παραγωγών για την οριστικοποίηση των δικαιωμάτων τους και την καταβολή του υπολοίπου της επιδότησης τους.

Στην εφαρμογή της ΚΑΠ αφενός για πρώτη φορά και αφετέρου στους λανθασμένους χειρισμούς της κυβέρνησης αποδίδει το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη ο πρόεδρος της ένωσης Ηρακλείου  Ανδρέας Στρατάκης μιλώντας στο Ράδιο 9,84.  

Εκτιμά παράλληλα ότι μέχρι τις 15 Απριλίου μπορεί να δοθεί το σύνολο των χρημάτων στους δικαιούχους, αν κινηθούν άμεσα οι υπηρεσίες του υπουργείου και του Οπεκεπε.

Αναλυτικά τα στοιχεία των υπηρεσιών της Ένωσης παρουσιάζονται σήμερα στην εφημερίδα Νέα Κρήτη στο ρεπορτάζ του Χριστόφορου Παπαδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News