Αγγέλα Δουλγεράκη

''Περάσαμε από τη βουλή τα προαπαιτούμενα της Κοινωνίας''

Δωρεάν οι εξετάσεις από την αρχή έως το τέλος των ανασφάλιστων στα Δημόσια νοσοκομεία που θα χρειαστεί να προσέλθουν σε αυτά μέσα από τα επείγοντα περιστατικά σύμφωνα με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και γιατρό Νίκο Ηγουμενίδη στο ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

''Μόνο με το ΑΜΚΑ θα εξυπηρετούνται οι ανασφάλιστοι'' είπε και για εκείνους που τους ζητούν να υπογράψουν αποδείξεις δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς αυτές δεν θα πάνε στην εφορία με πολιτική απόφαση όπως έγινε και πέρυσι.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ είπε πως οι ανασφάλιστοι υγιείς ανέρχονται στα 2,4 εκατομμύρια και ότι το κόστος παροχής υπηρεσιών για αυτούς τους ανθρώπους ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια με το ποσό αυτό ωστόσο να είναι προϋπολογισμένο και άρα να μην εισέρχεται στη βάσανο εξεύρεσης ισοδύναμων μέτρων.  

Διαβεβαίωσε εκείνους που την προηγούμενη χρονιά βρέθηκαν χρεωμένοι λόγω εξετάσεων στα νοσοκομεία ότι οι οφειλές αυτές δεν θα εισπραχθούν και επανέλαβε σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για ανασφάλιστους και τις εξετάσεις μέσω των επειγόντων περιστατικών.

''Πρόκειται για μία σημαντική ανάσα προς τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια. Πρόκειται για τα προαπαιτούμενα της κοινωνίας για την επιβίωση της που πέρασαν από βουλή'' πρόσθεσε.

Σχόλια