Αγγέλα Δουλγεράκη

Εντοπίστηκε η σωρός του Αναστάσιου Τουλίτση

Τριήμερο πένθος στις ένοπλες δυνάμεις έπειτα από την τραγωδία στην Κίναρο για τους τρεις αξιωματικούς του μοιραίου Agusta Bell που κατέπεσε σε ώρα άσκησης στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου.


Βρέθηκε σήμερα και η σωρός του υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Αναστασίου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου.

Ν.Μεταξάκης: Τα ελικόπτερα δεν έχουν εκσυγχρονιστεί

Καταγραφή σοκ από απόστρατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, πιλότο για μία 20ετία στον ίδιο τύπο ελικοπτέρου που κατέπεσε στη νησίδα Κίναρο.

Ο Νεκτάριος Μεταξάκης που είχε ως συγκυβερνήτη του στο παρελθόν το σημερινό αγνοούμενο κυβερνήτη του ελικοπτέρου Αναστάσιου Τουλίτση, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, αποκάλυψε ότι μετά την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια που ήταν του ιδίου τύπου και παρότι ως μέλος της επιτροπής βρήκαν χαμηλού κόστους συστήματα νύχτας 20 χρόνια μετά, τα ελικόπτερα αυτά δεν εκσυγχρονίστηκαν.

Αν είχαν είπε προχθές ένα τέτοιο σύστημα των 1.000 ευρώ το πιθανότερο είναι ότι θα είχαμε αποφύγει το φοβερό δυστύχημα.

Αίσθηση προκάλεσαν επίσης οι αναφορές του για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων.

Σχόλια