Αγγέλα Δουλγεράκη

Ν.Ηγουμενίδης: Έρχονται τρία νομοσχέδια για τη δημόσια υγεία

Κόλαφος για τη Δημόσια Υγεία και το υπουργείο τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης του Διεθνούς Ανεξάρτητου οργανισμού Health Consumer Powerhouse που φέρνει την Ελλάδα ουραγό στην Ευρώπη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Υπό τις παρούσες συνθήκες εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο για το παράλληλο πρόγραμμα με τον υπουργό Ανδρέα Ξανθό να λέει ότι το πρόγραμμα έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία ως μια θετική νομοθετική παρέμβαση με ανακουφιστική λογική - για τους ευπαθείς πολίτες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γιατρός - βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο 9,84 είπε ότι η κυβέρνηση μέσα από τρία νομοσχέδια στο επόμενο εξάμηνο, επιδιώκει να δώσει ανάσα στο μέτρο του εφικτού για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο βουλευτής επισήμανε την ανάγκη του ανοίγματος νέων μονάδων υγείας σε όλη τη χώρα και ζήτησε μέσα από τη συχνότητα του σταθμού και τους χρήστες του Ενικού Συστήματος υγείας να είναι επίμονα διεκδικητικοί για όλα εκείνα που δικαιούνται.Υπενθυμίζεται ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης εγκαλούν την κυβέρνηση για ''νομοθετική τσαπατσουλιά και παράλληλο δούλεμα''.  

Σχόλια