default-image

Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους οι αγρότες

Απόψεις
Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους οι αγρότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Κρήτης αποφασισμένοι να φτάσουν τον αγώνα τους για την απόσυρση του ασφαλιστικού και την έναρξη διαλόγου με την κυβέρνηση από μηδενική βάση.

Καρτερός, Γιόφυρος, Ατσιπόλουλο, Μεγάλα Χωράφια και Κλαδισσός τα σημεία όπου παραμένουν , απευθύνοντας έκκληση στους συναδέλφους τους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη δύναμη του παραγωγικού κόσμου.

Ανοίγουν και κλείνουν όλα τα σημεία σε Εθνικό κι Επαρχιακό οδικό Δίκτυο για τη διευκόλυνση των πολιτών.

Τη βοήθεια της τροχαίας ζητούν οι οδηγοί καθώς δεν λείπουν οι επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ο κίνδυνος τροχαίου είναι μεγάλος.

Σε Κατάληψη της Τράπεζας της Ελλάδος προχώρησαν επίσης το πρωί οι αγρότες του μπλόκου στον Κλαδισό, επισημαίνοντας ότι θα παραμείνουν όσο χρειαστεί.

Γενικές συνελεύσεις σήμερα και αύριο στα περισσότερα μπλόκα της χώρας προκειμένου ο κλάδος να αποφασίσει την περεταίρω στάση του, καθώς εκπνέει και η πενθήμερη προθεσμία που έδωσαν στην κυβέρνηση για την απόσυρση της πρότασης.

Τον 24ωρο αποκλεισμό εθνικών οδών, αεροδρομίων, τελωνείων και λιμανιών της χώρας από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου αποφάσισαν ήδη οι αγρότες της Κατερίνης.

Νέος 12ωρος  αποκλεισμός σήμερα και στην κοιλάδα των Τεμπών.

Συνεχίζεται η κινητοποίηση κι από άλλους κλάδους

Παραμένουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια καθώς η απεργία των ναυτεργατών είναι 48ωρη.

Αποχή διαρκείας από τους ιδιοκτήτες φορτηγών εγχώριων και διεθνών μεταφορών.

Συνεχίζεται η αποχή δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών από την εργασία τους.

Στις 16.00 το απόγευμα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζόμενων στα σώματα ασφαλείας, - αστυνομία, πυροσβεστική , λιμενικό -στο κέντρο της Αθήνας για το ασφαλιστικό και τα υπόλοιπα θέματα που τους απασχολούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News