Αγγέλα Δουλγεράκη

Συνάντηση του Α.Τσίπρα με τους εργοδοτικούς φορείς

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργοδοτικών οργανώσεων έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.


Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την ηγεσία του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ και ΕΣΕΕ ενόψει της προώθησης της Βουλή της μεταρρύθμισης για το ασφαλιστικό.

Με επικοινωνιακά φτιασιδώματα επιχειρεί η Κυβέρνηση να «σερβίρει» το «πικρό ποτήρι», λίγο πριν ρίξει στην Ελληνική κοινωνία την βαπτισμένη ως μεταρρύθμιση «ταφόπλακα» του ασφαλιστικού.

Η ΓΣΕΕ, μαζί με τους εργαζόμενους δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, ως απλοί παρατηρητές της κατεδάφισης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, που επιχειρούν κυβέρνηση και δανειστές αναφέρει σε δελτίο της η Συνομοσπονδία.

Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να αποκαλύψουμε και να αποτρέψουμε ένα ακόμη προμελετημένο έγκλημα, επισημαίνει.

Σε κινητοποιήσεις καλεί τους πολίτες το ΠΑΜΕ.   Ευρεία σύσκεψη τη Δευτέρα στο ΕΚΗ.

Κόντρες μεταξύ των κομμάτων και σε τοπικό επίπεδο , για την πρόταση της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό , μέσω του Ράδιο 9,84.Περί αναγκαίων αλλαγών κάνει λόγο ο Δημήτρης Κλαράκης από τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι το 2016 θα είναι έτος ανάκαμψης για την οικονομία.

Έτος αγώνα των εργαζόμενων κι όχι ανάκαμψης το 2016 η θέση του Ανδρέα Κοκοσάλη από την τομεακή οργάνωση του ΚΚΕ.

Για ύφεση και κόντρα ύφεση κάνει λόγο ο Λάμπρος Αντωνόπουλος από τη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ.

Εντός των ημερών θα κατατεθούν οι προτάσεις του Ποταμιού σύμφωνα με τον Κυριάκο Καραγιώργη.

Για προχειρότητα μιλά ο Γιώργος Τριανταφύλλου από την Ένωση Κεντρώων.

Διαχειριζόμαστε τις δυσκολίες που κληρονομήσαμε από τους προηγούμενους με στόχο να περάσουμε στην ανάπτυξη, η θέση του Στέλιου Σκορδίλη από τους ανεξάρτητους Έλληνες.

Σχόλια