default-image

Απίστευτο: Βγήκε σώος από το Ι.Χ. του που έπεσε στη θάλασσα

Κρήτη
Απίστευτο: Βγήκε σώος από το Ι.Χ. του που έπεσε στη θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο δήμο Μαλεβιζίου, στο δρόμο προς τις βιομηχανικές μονάδες, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος έφυγε από την πορεία του και έπεσε στα βράχια προς τη θάλασσα.

Στην περιοχή έσπευσαν μόλις έγινε αντιληπτό το ατύχημα ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Λιμενικό. Ο νεαρός με τη μονάδα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε τραυματισμένος και σε κατάσταση υποθερμίας στο νοσοκομείο.

Είχε Άγιο

Όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος, που φοιτά στη Θεσσαλονίκη και πέρυσι έχασε παραμονή Χριστουγέννων τον πατέρα του από τροχαίο, κόντεψε να χάσει και τη ζωή του σήμερα στις 5 τα ξημερώματα, καθώς ήταν φορτισμένος από την απώλεια του πατέρα του.

Πρόσφατα πήρε το δίπλωμα οδήγησης και ήταν τόσο χαρούμενος που ήθελε να το "πει" στο χαμένο πατέρα του. Ανέβηκε λοιπόν στη Ρογδιά με το αυτοκίνητό του καθώς η οικογένειά του έχει σπίτι εκεί. Φεύγοντας, στην τελευταία στροφή της Ρογδιάς, του έφυγε το αυτοκίνητο, έπεσε στον γκρεμό και έπειτα στη θάλασσα.

Ο νεαρός βγήκε από το αυτοκίνητο και τη θάλασσα, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί ιδιαίτερα, και άρχισε να περπατάει μέχρι να βρει ένα σπίτι και να ζητήσει βοήθεια. Όταν βρέθηκε σε γειτονιά κοντά στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, κανένας δεν του άνοιξε. Οι περίοικοι τρόμαξαν και νόμιζαν ότι ήταν ληστής γι' αυτό και τηλεφώνησαν στην Αστυνομία.

Πρώτο έφτασε τζιπάκι των ΤΑΕ, άνδρες του οποίου φρόντισαν να κρατήσουν ζεστό το νεαρό με τα υπηρεσιακά τους σακάκια, μιας και ήταν βρεγμένος για αρκετή ώρα και είχε παγώσει.

Έπειτα τα ΤΑΕ κάλεσαν ασθενοφόρο και ΕΜΑΚ και πήγαν τον νεαρό στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News