default-image

''Να τελειώνουμε με τα τροχαία τώρα ''

Απόψεις
''Να τελειώνουμε με τα τροχαία τώρα ''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άμεση αφαίρεση της άδειας οδήγησης από τους οδηγούς που εμπλέκονται επανειλημμένα σε δυστυχήματα με νεκρούς, βαρύτατους τραυματισμούς και εγκατάλειψη θυμάτων,  ζητά ο πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα, καθώς τα τροχαία παραμένουν μάστιγα για την κοινωνία, 7.000 υποθέσεις εκκρεμούν στη δικαιοσύνη , η κοινωνία απαξιώνει το τροχαίο και η πολιτεία δια των εκπροσώπων της στην πλειοψηφία τους δεν ασχολούνται με το θέμα καθώς δεν είναι ψηφολεκτικό και δεν αποφέρει λεφτά κατά την άποψή τους στα ταμεία.

Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του Γιώργου Κουβίδη πρόεδρου του συλλόγου με τον υπουργό Δικαιοσύνης με τον ίδιο να λέει στο Ράδιο 9,84 ότι τα τροχαία στην Ελλάδα και το ζήτημα της  Άδειας Οδήγησης στη χώρα μας έχει την ίδια διάσταση που έχει το δικαίωμα στην οπλοφορία στις ΗΠΑ. Κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να το θίξει.

Στα πλαίσια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού άκρως ενδιαφέροντα ήταν τα όσα ακούστηκαν επίσης από τους Αλέξανδρο Μειμαράκη πρόεδρο του σωματείου εκπαιδευτών οδήγησης κυκλοφοριακής αγωγής, τον αντιπρόεδρο Λευτέρη Μιχελάκη και τον Γιάννη Λιονάκη πρόεδρο του συλλόγου πρόληψης τροχαίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News