default-image

Ο Χρ.Γκουτενούδης για το προσφυγικό στην Ειδομένη

Απόψεις
Ο Χρ.Γκουτενούδης για το προσφυγικό στην Ειδομένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους 1.500 οι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη αυτή την ώρα σύμφωνα με τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουτενούδη, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο 9,84 κατέγραψε καρέ - καρέ τα προβλήματα που ανακύπτουν σε καθημερινή Βάση.

''Είμαστε σε ένα ακριτικό Δήμο που προσπαθεί μέσα από δύσκολες συνθήκες και με μόνο εφόδιο την ανθρωπιά μας να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες'' είπε.

''Η πολιτεία δεν μας έχει δώσει ούτε ένα σεντς, ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής μιλά για σχέδιο που ωστόσο δεν έχουμε ιδέα τι περιλαμβάνει, στη σύσκεψη για τη μεταναστευτική πολιτική , δεν κρίθηκε σκόπιμο να μας καλέσουν'' πρόσθεσε.

Μίλησε για την παρέμβαση της Μαρίας Σπυράκη αναφορικά με τα κονδύλια που δεν διοχετεύονται για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών.

Ο Χρήστος Γκουτενούδης είπε ότι οι εργασίες για το φράχτη στα σύνορα με τα Σκόπια έχουν σταματήσει προς το παρόν και ότι ευτυχώς τα κρούσματα μικροεγκληματικότητας από τους ταλαιπωρημένους και φτωχούς μετανάστες είναι προς το παρών περιορισμένα, με τον ίδιο ωστόσο να έχει ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News