Αγγέλα Δουλγεράκη

Ο Χρήστος Λιονής για το ''Cretan iama''

Κρητικά βότανα όπως το θυμάρι, ο δίκταμος και το φασκόμηλο, κατέκτησαν την ευρύτερη φαρμακευτική κοινότητα, σε μορφή ενός ευεργετικού δισκίου. 

 
Το θαυματουργό Cretan iama λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης έχει την ικανότητα, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, να καταπολεμά τις φλεγμονές στο ανθρώπινο σώμα που οδηγούν σε βαριές ιώσεις και κρυολογήματα, ενώ παράλληλα προσφέρει δύναμη και ζωντάνια στον οργανισμό.

 
Η αξία του κρητικού φαρμακευτικού σκευάσματος υψηλή, αφού όπως τόνισαν οι δημιουργοί του, οι αρχικές έρευνες είχαν σκοπό την δημιουργία μιας ουσίας που θα καταπολεμά το θανατηφόρο πολλές φορές ιό της Γρίπης H1N1, όμως τελικά το αποτέλεσμα ήταν κάτι πιο ισχυρό και αποτελεσματικό.


Το Κρητικό φαρμακευτικό σκεύασμα στηρίζουν ο φαρμακευτικός κολοσσός της Olvos Science και της Gallinica, όσο και η Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου, αφού λόγω των συστατικών του ανοίγονται νέες προοπτικές για την οικονομία του νησιού. 
Σε πρώτη φάση  οι καταναλωτές της Κρήτης θα μπορούν να προμηθεύονται το Cretan Iama από τα φαρμακεία του νησιού, ενώ σε δεύτερη φάση αυτό θα διοχετευτεί στη φαρμακευτική αγορά ολόκληρης της χώρας.

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο 9,84 μίλησε για το Cretan iama ο Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Σχόλια