default-image

''Επιχειρούμε μόνοι να σταθούμε στα πόδια μας'' λένε οι επιχειρηματίες

Απόψεις
''Επιχειρούμε μόνοι να σταθούμε στα πόδια μας'' λένε οι επιχειρηματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πτώση πωλήσεων από 5%-41% σημειώθηκε στις περισσότερες περιοχές του νησιού το φετινό εκπτωτικό δεκαήμερο 1 με 10 Νοέμβριου και τους καταστηματάρχες να λένε πως οι  "ενδιάμεσες" εκπτώσεις δεν έχουν λόγο να εφαρμόζονται.

Το μεγαλύτερο ποσοστό πάνω από 41% πτώσης καταγράφηκε στην Ιεράπετρα.

Ακολουθεί το Ρέθυμνο, με την πτώση να κυμαίνεται από 10-12%, ο Αγ. Νικόλαος, τα Χανιά και το Λασίθι, με τις πωλήσεις την περίοδο αυτή να παρουσιάζουν μείωση της τάξεως του 5-10%. Τέλος, στο Ηράκλειο και στη Σητεία η αγορά κινήθηκε στα ίδια με πέρυσι επίπεδα.

Για αγορά που επιχειρεί μόνη της με δυσκολία να επιβιώσει κάνει λόγο ο πρόεδρος τους Εμπορικού συλλόγου Μανόλης Κουμαντάκης μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ράδιο 9,84 και πως στόχος είναι η αλλαγή του χάρτη στο εμπόριο με την απάλειψη του λιανεμπορίου.

Μ.Αλιφιεράκης: Επιμένουμε παρά τα προβλήματα στην ανάπτυξη

''Να μιλήσουμε γι ανάπτυξη ζητάμε τα επιμελητήρια και οι παραγωγικοί φορείς. Προτάσεις εμπεριστατωμένες διαθέτουμε, αλλά αναζητούμε κι ευήκοα ώτα'' το μήνυμα του προέδρου του επιμελητηρίου μέσω του Ράδιο 9,84.

Ο Μανόλης Αλιφιεράκης μετά την εκδήλωση με τον τίτλο: ''Ας μιλήσουμε για επιχειρηματικότητα'' ανέφερε πως οι επιχειρηματίες προσπαθούν μόνοι τους να μείνουν όρθιοι στηρίζοντας τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News