default-image

Στ. Βοργιάς: "Περιμέναμε άλλα από την κυβέρνηση"

Κρήτη
Στ. Βοργιάς: "Περιμέναμε άλλα από την κυβέρνηση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί ποδός πολέμου οι παραγωγικοί φορείς στο Ηράκλειο ενόψει της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης της 12ης Νοεμβρίου και όχι μόνο, καθώς με ψήφισμά τους μετά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού το Σάββατο κρούουν τον κώδωνα το κινδύνου στην κυβέρνηση και στην τοπική αυτοδιοίκηση ακόμα και για ακραίες καταστάσεις λόγω της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής.

«Ο κόσμος δεν αντέχει. Οι προτάσεις μας στα πλαίσια της ανάπτυξης βρίσκονται στη διάθεσή τους. Δεν μπορεί η φοροκαταιγίδα να είναι ο μόνος δρόμος φυγής προς τα εμπρός. Πολιτεία, βουλευτές, τοπική αυτοδιοίκηση, τριτοβάθμιες οργανώσεις πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς.

Αποκάλεσε την κυβέρνηση απλό εντολοδόχο των δανειστών και επισήμανε ότι αυτό που περίμενε ο κόσμος ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που σήμερα πράττει.

Γ. Στρατήγης: «Υπάρχει και το φρένο σε ό,τι κάνουν»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Στρατήγης, ο οποίος ανέφερε ότι το μήνυμα που θα δώσουν οι εργαζόμενοι είναι πως πρέπει κάπου να μπει και φρένο.

Γ. Τζωρτζάκης: «Ζητάμε αναπτυξιακά κι όχι υφεσιακά μέτρα»

«Ζητάμε αναπτυξιακά κι όχι υφεσιακά μέτρα. Γνωρίζουν τις προτάσεις μας. Είμαστε μόνο στην αρχή», είπε μιλώντας στο σταθμό ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις κινητοποιήσεις της Πέμπτης έρχεται το πανελλαδικό συλλαλητήριο του κλάδου στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News