default-image

Για πες μου κι άλλα …… Είναι αλήθεια;

Περίεργα
Για πες μου κι άλλα …… Είναι αλήθεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από πού να πιάσω το νήμα για να σας πω αυτά που τραβούν οι άνθρωποι στην οδό Μπαντουβά και Ιερωνυμάκη στις Πατέλες;

Οι συγκεκριμένοι δρόμοι σκάβονται, περιποιούνται, τα πεζοδρόμια γίνονται αεροδρόμια, οι αυλές των σπιτιών φαγώνονται, - μόνο στα σαλόνια των ανθρώπων δεν μπήκαν ακόμα - , τα αυτοκίνητα εξοστρακίζονται, - τα υπόλοιπα θα βγουν εκτός πόλης - το σωστό σχέδιο πόλης εφαρμόζεται, η μελέτη που εκπόνησε γραφείο των Αθηνών μακριά από τις ανάγκες του Ηρακλείου εφαρμόζεται, τα 2,6 εκατομμύρια που έδωσε η ΕΕ απορροφήθηκαν πλήρως …… άρα τώρα καλοί μου τι θέλετε και φωνάζετε;

''Τα πεζοδρόμια δεν είναι λειτουργικά. Οι αυλές φαγώθηκαν, τα αυτοκίνητα τροφοδοσίας των καταστημάτων θα δυσκολευτούν……. Οι εσοχές για να παρκάρουν πέντε αυτοκίνητα είναι σταγόνα στον ωκεανό, δεν μας είπαν να τα πουλήσουμε …… αρνήθηκαν να ακούσουν τις παρατηρήσεις μας, να κουβεντιάσουν μαζί μας, να μας δείξουν τη μελέτη, ποιος τους είπε ότι η μελέτη εξ Αθηνών ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας ……. Μόνο κάποιες από τις επισημάνσεις των κατοίκων.

Παίζοντας ωστόσο το χαλασμένο τηλέφωνο μου είπαν το εξής:

Η πρόταση Δημοτικών παραγόντων προς τους κατοίκους των δύο δρόμων είναι, να αφήσουν το έργο να ολοκληρωθεί καθώς  τα χρήματα για αυτό έχουν εκταμιευθεί κι απορροφηθεί και σε πέντε χρόνια οπότε και θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις ενστάσεις τους επί του έργου. Γιατί; Γιατί αν τις υποβάλουν σήμερα τα χρήματα πρέπει να επιστραφούν και αυτά δεν υπάρχουν και κάποιοι θα πρέπει να δώσουν λόγο.

Αν είναι έτσι, εσείς που δίνεται αυτές τις απαντήσεις πείτε το Δημόσια.

Θα έχει ενδιαφέρον όμως και το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς σε αυτό θα βρεθεί αντιπροσωπεία από την περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News