Αγγέλα Δουλγεράκη

Υπάρχει περιθώριο ενίσχυσης της παραγωγής λένε οι αγρότες (Ηχητικό)

Με Παγκρήτιο συλλαλητήριο απαντούν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, έχοντας στο πλευρό τους όλες τις παραγωγικές τάξεις, τα εργατικά κέντρα του νησιού, το σύνολο της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και την περιφέρεια.

Υπάρχει περιθώριο έστω και την ύστατη στιγμή να μιλήσουμε για ενίσχυση της ανάπτυξης και της παραγωγής, αλλά δεν μας ακούν. Το 2017 δεν θα υπάρχουμε, δηλώνει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης.

Για κλιμακωτή φορολόγηση βάση εισοδήματος, κινητοποίηση με γενικά αιτήματα και κατά την εκτίμηση του λανθασμένη και αγροτικό που επιτέλους πρέπει να βρει το δρόμο της λύσης του καθώς βρίσκεται σε κρίση εδώ και χρόνια κάνει λόγο μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρώην πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Καμπιτάκης.

Στις 11.00 η προσυγκέντρωση και το συλλαλητήριο στους δρόμους του Ηρακλείου.

Στο υπουργείο Οικονομικών και ενδεχόμενα Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων οι αγροτοκτηνοτρόφοι από το μπλόκο της κουλούρας .  

Στην Αθήνα σήμερα οι αγρότες από το μπλόκο της Κουλούρας.
Στους δρόμους και οι αγρότες στην Πελοπόννησο.

 ''Απολύτως λανθασμένη'' η  επιχειρούμενη εξομοίωση της φορολόγησης των αγροτών με τους ελεύθερους επαγγελματίες αναφέρει σε ανακοίνωσή του και το Παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ, που ως θεσμοθετημένος επιστημονικός σύμβουλος καλεί και τις δύο πλευρές, Πολιτεία και αγροτικό κόσμο, ''με ειλικρινή διάθεση να συνεργαστούν στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου να βρεθεί η προσφορότερη λύση που θα εξασφαλίζει τη διατροφική απεξάρτηση και κατ' επέκταση την ανάπτυξη της χώρας μας''.

Σχόλια