Αγγέλα Δουλγεράκη

Μ.Μπελαδάκης: Ντροπή η κατάσταση στα σχολεία

Ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα για την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία στα σχολεία καθώς χιλιάδες θέσεις δασκάλων παραμένουν κενές, ενώ από το σύνολο των σχολείων απουσιάζουν καθαρίστριες και σχολικοί τροχονόμοι.

Για εικόνα ντροπής που δεν τιμά το υπουργείο, τον απερχόμενο υπουργό και την κυβέρνηση έκανε λόγο μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ''Νίκος Καζαντζάκης''  Μανόλης Μπελαδάκης.

 ''Στα πλαίσια του εφικτού και λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες της χώρας μας, είμαστε σε παρά πολύ καλό δρόμο'' η θέση της υπηρεσιακής υπουργού παιδείας Φρόσως Κιάου.

49 τα νηπιαγωγεία και 3 τα δημοτικά σχολεία στην Κρήτη που δεν έκαναν αγιασμό την Παρασκευή.
Δύο εξ αυτών στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου και συγκεκριμένα, στις Καμάρες και στον Κρότο, και το δημοτικό σχολείο στη Γαύδο.Παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη  16/9 στις 13:30 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης διοργανώνουν εκπαιδευτικοί και γονείς.

Μέχρι την Τρίτη οι εξελίξεις, επίσης για το Καπετανάκειο . Τέλος του χρόνου πιστεύουμε πως θα προχωρήσει η δημοπράτηση και η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ η θέση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χάρη Μαμουλάκη στο Ράδιο 9,84 μετά και την επιστολή διαμαρτυρίας του διευθυντή του σχολείου προς τη Δημοτική Αρχή.

Σχόλια