default-image

Το αγροτικό επί τάπητος σήμερα στην περιφέρεια

Κρήτη
Το αγροτικό επί τάπητος σήμερα στην περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρεία σύσκεψη σήμερα στην περιφέρεια με πρωτοβουλία της ομάδας αμπελουργών με στόχο την έκδοση ψηφίσματος προς την κυβέρνηση για την ενίσχυση του αγροτικού πληθυσμού της χώρας.

Αιτία πολέμου για τον αγροτικό κόσμο της χώρας η απόφαση για την αύξηση των συντελεστών φορολόγησής τους και η προκαταβολή του φόρου στο 100% , με την υπόσχεση ότι μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου θα διαπραγματευτεί με τους δανειστές προκειμένου ο συντελεστής για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες να κατέβει στο 13% από το 26% και η προκαταβολή φόρου στο μισό.

Προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις και καλούν τους πολιτικούς που δεν μπορούν να προασπιστούν τα συμφέροντα τους να παραιτηθούν .

''Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να μας αφανίσουν'' είπαν ενδεικτικά στο Ράδιο 9,84 οι : Γιώργος Τζωρτζάκης, Πρίαμος Ιερωνυμάκης και Γιάννης Λεονταράκης.

Τη σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου , με αποκλειστικό θέμα την αντιμετώπιση των θεμάτων που θέτει ο αγροτικός κόσμος ζητά ο μελισσοκόμος - περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Λεονταράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News