Αγγέλα Δουλγεράκη

Κυκλοφορούσε και οπλοφορούσε Ηρακλειώτης που συνελήφθη

37χρονος συνελήφθη στο Ηράκλειο για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων , βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, καθώς μετέφερε με τη μοτοσυκλέτα του ένα πυροβόλο όπλο (τύπου στυλό) και 42 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Σε έρευνα σπίτι του στη συνέχεια βρέθηκαν επίσης, φυσίγγια, γεμιστήρες, κροτίδες, βεγγαλικά και φωτοβολίδες.

Αναφέρει ενδεικτικά το δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (03.08.2015) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου 37χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, σήμερα (03.08.2015) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο 37χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, πυροβόλο όπλο (τύπου στυλό) και 42 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, στην οικία του 37χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πιστόλι εντός  θήκης

όπλο αμπούλας αερίου, τύπου πιστόλι, με τρείς (3) αμπούλες αερίου

326 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων

4 γεμιστήρες

50 κροτίδες

8 βεγγαλικά

2 φωτοβολίδες

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια