Αγγέλα Δουλγεράκη

Θέλω να σε καταλάβω, μα, με δυσκολεύεις

Η ιστορία ξεκινάει όταν χτυπά το τηλέφωνο στο γραφείο και μία ευγενική φωνή, αυτή του κου Μανόλη από το νότο του Ηρακλείου, προσπαθεί να μου πει γιατί επικοινωνεί μαζί μου και ποιο είναι το πρόβλημα του.

''Πριν από λίγους μήνες, μου έκοψαν το πόδι. Ανάπηρη είναι και γυναίκα μου. Χρειάζεται συχνά να πηγαίνω στο νοσοκομείο για τις αλλαγές.

Τελευταία λόγω εργασιών στο δρόμο υποχρεώνονται οι γείτονες μου να με μεταφέρουν με τα χέρια έξω από το σπίτι , όπως και τη γυναίκα μου για την επίσκεψή μας στο γιατρό.

Ο εργολάβος μάλιστα που παραμένει απλήρωτος δεν έχει φροντίσει να μου εξασφαλίσει την πρόσβασή μου στο σπίτι χωρίς τον κίνδυνο του ατυχήματος. Κινδυνεύω αν μείνω μέσα και δεν κάνω την αλλαγή να υποστώ και περαιτέρω ακρωτηριασμό.

Κινδυνεύω σας παρακαλώ βοηθείστε με''.

Τα παραπάνω ανήκουν στον κο Μανόλη.

Χρειάστηκε να επικοινωνήσω με το Δήμο στην ενδοχώρα. Να καταλάβουν και να καταλάβω τι έγινε και γιατί ταλαιπωρείται έτσι ο δημότης τους. Να παρέμβει ο δήμαρχος για να δοθεί σήμερα λύση.

Γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω τα αυτονόητα των υποχρεώσεων αυτής της μηχανής;

Εσύ που εκτελείς τα έργα έχεις καταλάβει γιατί το κάνεις και ποια η χρησιμότητα τους, ή που απευθύνονται ή ποιοι θα είναι οι χρήστες τους;

Γιατί ο κάθε δημότης αντί να απευθύνεται σε εμένα δεν εμπιστεύεται εσένα;

Θέλω να σε καταλάβω, μα, με δυσκολεύεις!

ΑΓΔ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια