default-image

Ν.Μαρτιμιανάκης: "Καταδικάζω την επίθεση σε συγχωριανό μου"

Κρήτη
Ν.Μαρτιμιανάκης: "Καταδικάζω την επίθεση σε συγχωριανό μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκασε σε όλους τους τόνους την αναίτια επίθεση σε βάρος συγχωριανού του στον προφήτη Ηλία, από παρέα τεσσάρων ατόμων - γνωστών στην Αστυνομία  - πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της κοινότητας και του συλλόγου κατά της βίας Νίκος Μαρτιμιανάκης μιλώντας στο Ράδιο 9,84.

Είπε ότι «αυτή η τύχη δεν ταιριάζει στο χωριό του που δεν είναι για πέταμα και πως οι συγκεκριμένοι που φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο αν δεν τους αρέσει και δεν θέλουν να σεβαστούν τον εαυτό τους και την τοπική κοινωνία, ότι μπορούν να φύγουν από την περιοχή».

Επανέλαβε την εκτίμηση του πως «πίσω από τη βία κρύβονται συμφέροντα και γνωστοποίησε πως άμεσα θα επισκεφτεί τον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια των λόγων του».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ηλικιωμένος δέχθηκε λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική βία από την παρέα των τεσσάρων για λάθος που του καταλόγισαν οι ίδιοι στην οδηγική του συμπεριφορά και συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο πάρκαρε στην πλατεία του χωριού.  

Συγκεκριμένα φέρονται να τον περιγέλασαν, να τον απείλησαν και στη συνέχεια να τον χτύπησαν.

Ο ιατροδικαστής σύμφωνα με τον παθόντα κάνει λόγο στο πόρισμα του για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News