default-image

Νέο ραντεβού στο Ειρηνοδικείο από τη λαϊκή Στάση Πληρωμών

Κρήτη
Νέο ραντεβού στο Ειρηνοδικείο από τη λαϊκή Στάση Πληρωμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες, πέρα και πάνω από κομματικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις να δώσουν το παρόν και αυτήν την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 15:30 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, στην προσπάθεια να αποτραπούν οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί.

''Για να ακυρώσουμε για μια φορά ακόμη τα σχέδια της νέας κυβέρνησης των μνημονίων καθώς αυτήν την Τετάρτη στην βουλή, παίζεται η τελευταία φάση του δράματος για χιλιάδες νοικοκυριά'' τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

''Καλούμε τον κόσμο να μην φοβηθεί, να μην εγκαταλείψει τον αγώνα που δίνουμε και να αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις.

Ξαφνικά και ως δια μαγείας το παράρτημα της Χρυσής Αυγής στο νησί, έβγαλε ανακοίνωση ότι θα παραβρεθεί στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Σαν Λαϊκή Στάση Πληρωμών (ΛΣΠ) δηλώνουμε ότι δεν επιτρέπουμε σε κανένα κόμμα να καπηλευτεί τον αγώνα μας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, ποσό μάλλον σε ψευτοεπαναστάτες όπως αυτούς της Χρυσής Αυγής. Τους ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που έρθουν θα μας βρουν απέναντι τους.

Όποιος θέλει να αγωνιστεί πραγματικά και ανιδιοτελώς, αφήνει την κομματική-παραταξιακή του ταυτότητα έξω, όπως έχει αποφασίσει η λαϊκή συνέλευση της Λ.Σ.Π.

Εδώ δίνουμε αγώνα ως απλοί πολίτες, δεν στήνουμε σόου όπως κάνουν τα κόμματα στην Βουλή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News