default-image

Άκουσαν τι είπαν, έτσι;

Περίεργα
Άκουσαν τι είπαν, έτσι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλήθεια του Θεού δεν μας έλειψαν και ούτε θα μας λείψουν οι δηλώσεις των πολιτικών ανδρών κι όχι μόνο, προκειμένου η ζωή μας να διαθέτει στην καθημερινότητά της, χρώμα, άρωμα, εγρήγορση, σκέψη κτλ.

Ερώτημα που ωστόσο χρίζει απάντησης  είναι αν όλοι όσοι προχωρούν σε δηλώσεις ακούν τι λένε και τι οι δηλώσεις τους προκαλούν.

Δήλωση: "Ήμουν στην ΚΟ πέντε ώρες. Συσκέφτηκα με τον εαυτό μου οκτώ ώρες και από τους 23εις λόγους που είχα για να πω όχι, αποφάσισα να πάω στο ναι".

Συμπέρασμα: Πες μου κάθε πότε συσκέφτεσαι πριν χάσω το λογισμό μου!!!!!

Δήλωση: "Μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ γίνονται κάθε χρόνο οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία. Ξεκινάμε με δεκάδες οργανικά κενά. Το διακύβευμα

επιστροφής στη δραχμή μάλλον δεν χαίρει σοβαρότητας".

Συμπέρασμα: Μαθαίνουμε τα παιδιά μας γράμματα, με προγράμματα και δανεικά για να πάνε μπροστά. Τους δείχνουμε τα πρότυπα της κοινωνίας μας και τα γαλουχούμε να ζουν με αυτά. Για το "δήθεν" καλύτερο αύριο τους.

Δήλωση: "Έμαθαν τους αγρότες να ζουν με τις επιδοτήσεις. Τους έκαναν του καναπέ. Σήμερα με την ακολουθούμενη πολιτική τους καθαρίζουν".

Συμπέρασμα: Δίκιο έχεις. Δεν φταίνε αυτοί που τους δούλευαν αλλά οι ίδιοι που άφησαν να τους δουλεύουν . Το πιο τραγικό είναι ότι τους έμαθαν να ζουν έτσι και σήμερα δεν ξέρουν πώς να ζήσουν σε πραγματικό και δύσκολο χρόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News