default-image

Μπαριτάκης: "Οι δήμαρχοι λέμε ότι απαιτείται αυτοσυγκράτηση"

Κρήτη
Μπαριτάκης: "Οι δήμαρχοι λέμε ότι απαιτείται αυτοσυγκράτηση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία συστήνουν στους δημότες ενόψει του δημοψηφίσματος οι δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. «Ενέργειες πόλωσης και ακραίων καταστάσεων οδηγούν σε φαινόμενα διχασμού και αποπροσανατολισμού της κοινωνίας», τονίζουν.

«Τις επόμενες ημέρες, παρά τον περιορισμένο χρόνο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, οι υπηρεσίες μας έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, δεδομένων των συνθηκών.

Λόγω της έκτατης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, από το προσωρινό κλείσιμο των τραπεζών και την αναστολή πληρωμών, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίσουμε τις καθημερινές λειτουργίες μας τόσο στην αποκομιδή των απορριμμάτων όσο και στην αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα της ύδρευσης (και αυτές στα πλαίσια του εφικτού).

Ζητούμε την κατανόησή σας, τη στήριξη και τη συμμετοχή σας για να ξεπεράσουμε από κοινού τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί».

Στο Ράδιο 9,84 μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο δήμαρχος Βιάννου Π. Μπαριτάκης. Ακούστε τι δήλωσε:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News