default-image

Ώρα ευθύνης για την κυβέρνηση λένε οι Αυγενάκης – Κεγκέρογλου – Δανέλλης - Κοκοσάλης

Απόψεις
Ώρα ευθύνης για την κυβέρνηση λένε οι Αυγενάκης – Κεγκέρογλου – Δανέλλης - Κοκοσάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λ.Αυγενάκης: Είναι ώρα ευθύνης

Είναι ώρα ευθύνης, μπροστά σε ένα δημοψήφισμα παραπλάνησης καθώς το διακύβευμα του είναι ευρώ ή δραχμή είπε στο Ράδιο 9,84 ο βουλευτής και τομεάρχης υποδομών της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε παράλληλα στις δηλώσεις του ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κου Χρυσόγονου για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησης και επισήμανε ότι η επόμενη ημέρα που προτείνει η κυβέρνηση θα είναι καταστροφή για όλες τις παραγωγικές τάξεις του τόπου.

Α.Κοκοσάλης: Εντείνετε ο εκβιασμός προς το λαό

Ο εκβιασμός προς τους πολίτες συνεχίζεται και από τις δύο πλευρές, που προσπαθούν να εκμαιεύσουν την ψήφο του στο ναι και στο όχι πολώνοντας το κλίμα , η δήλωση του Ανδρέα Κοκοσάλη από την επιτροπή τομέα ηρακλείου του ΚΚΕ.

Η μόνη λύση είναι η επιλογή του ΚΚΕ είπε επίσης.

Β.Κεγκέρογλου: Ψευδοδίλλημα το ναι και το Όχι

Ο τρόπος διεξαγωγής του δημοψηφίσματος δεν είναι δημοκρατικός καθώς είναι ψευτοδίλημμα το Ναι και το Όχι .

Απαιτείται η συγκρότηση Εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης έστω και την ύστατη ώρα, η θέση του βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Σ.Δανέλλης: Εκτός ΕΕ είναι η καταστροφή για την Ελλάδα

Έστω και σήμερα πρέπει να γίνει οτιδήποτε προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος με τους Ευρωπαίους ηγέτες καθώς η επόμενη μέρα θα είναι όλεθρος για τη χώρα και τους πολίτες της επανέλαβε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News