default-image

"Η αβεβαιότητα σκοτώνει την οικονομία μας"

Κρήτη
"Η αβεβαιότητα σκοτώνει την οικονομία μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αναγκαιότητα σχεδίου για το αύριο αναφέρθηκαν μιλώντας στο Ράδιο 9,84 επαγγελματίες από την αγορά της Κρήτης, στέλνοντας μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους θεσμούς ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να έχουν τέλος όπως επίσης και τα υφεσιακά μέτρα.

«Η αβεβαιότητα προκαλεί ζημιά. Το σχέδιο για το αύριο πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή. Η ελληνική οικογένεια πλήττεται ανεπανόρθωτα», ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΟΑΣΝΗ προς τους κυβερνώντες.

«Όχι σε άλλα μέτρα λιτότητας και υποχωρήσεις. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει πίσω. Το τίμημα που πληρώνουμε σαν πολίτες για ό,τι δεν κάναμε είναι βαρύ», λέει ο βενζινοπώλης Βαγγέλης Κώτσος από τα Χανιά.

«Η αγορά κατρακυλά χωρίς σχέδιο για το αύριο. Οι εμπορικές επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη. Φοβάμαι πως αν δεν κινηθούν έγκαιρα οι κυβερνώντες η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη», εκτίμησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Γιώργος Πολιουδάκης.

«Λέμε όχι σε νέα υφεσιακά μέτρα και περαιτέρω αποδόμηση του κοινωνικού κράτους για τα παιδιά μας, την εκπαίδευση, τα σχολεία», είναι το μήνυμα και του δασκάλου Γιώργου Μακράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News