Αγγέλα Δουλγεράκη

Γ.Μανουσάκης: Ίδια συνταγή κι από τον Ν.Ηγουμενίδη - Κρίμα

Επί ποδός οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου καθώς η υπόσχεση του Δυπεάρχη Νίκου Ηγουμενίδη για τη στελέχωση της παθολογικής στην Ιεράπετρα που είναι κλειστή εδώ και δύο χρόνια, περνά μέσα από την αποδυνάμωση της αντίστοιχης κλινικής στον Άγιο.

Όπως κατήγγειλε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Μανουσάκης  με έγγραφο που εστάλη από τη ΔΥΠΕ ζητείται από τους παθολόγους , πέντε στον αριθμό, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κλινική της Ιεράπετρας.

''Έστω κι ένας γιατρός να φύγει οι εφημερίες δεν θα βγαίνουν. Θα ζήσουμε ότι περάσαμε με την παιδιατρική που άνοιγε κι έκλεινε. Κρίμα , γιατί ο Νίκος Ηγουμενίδης κατηγορούσε την ίδια πολιτική που εφάρμοζαν οι προηγούμενοι και δεσμευόταν ότι δεν θα κάνει τα ίδια'' πρόσθεσε.


Συνεχίζοντας εξέφρασε τη δυσφορία του για την μετακίνηση του οδηγού του νοσοκομείου καθώς επίσης και μίας υπαλλήλου στην ΔΥΠΕ, επανέλαβε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί, αργίες, υπερωρίες, εξαιρέσιμα και ότι από 22 Ιουνίου προχωρούν σε επίσχεση εργασίας.


Αναφορικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ανδρέα Ξανθού πως το ΕΣΥ βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση , σε κατάσταση διάλυσης και όλα αυτά οδηγούν σε λειτουργικό μπλακ άουτ, σχολίασε: Λυπάμαι που θα το πω για το συναγωνιστή μου Ανδρέα Ξανθό , αλλά χρειαζόμαστε υπουργό να δίνει λύσεις κι όχι να κάνει διαπιστώσεις.

Σχόλια