Αγγέλα Δουλγεράκη

19 με 21 Ιουνίου το Matala Beach Festival 

Τα Μάταλα γράφουν ιστορία και αυτό το καλοκαίρι, σε μία μεγάλη μουσική γιορτή από τις 19 έως 21 Ιουνίου!

Την έναρξη του Φεστιβάλ, όμως, σηματοδοτεί το μεγαλύτερο pre festival event που διοργανώνεται 5 ημέρες πριν, πλημμυρίζοντας τα Μάταλα χρώματα και χαρούμενη ενέργεια.

Πρόκειται για το Matala Street Painting, τη διοργάνωση του οποίου έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Πιτσιδίων Ματάλων.  

Την Κυριακή, 14 Ιουνίου, από νωρίς το πρωί, οι δρόμοι των Ματάλων θα μετατραπούν σε έναν τεράστιο καμβά, όπου ζωγράφοι -ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι, θα αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα σ'ένα πάρτι χρωμάτων που θα κατακλύσει όλο το χωριό.

Στις 19 Ιουνίου το πάρτι ξεκινά με χρώματα και διάχυτη χαρά και συνεχίζει με αδιάκοπη, ξέφρενη και υπέροχη μουσική.

Για τρεις ημέρες και.. νύχτες, ο χρόνος σταματά και αποκτά μία διάσταση ξεχωριστή με καλλιτέχνες από το Ελληνικό και Διεθνές ρεπερτόριο.  

Το Matala Beach Festival είναι το πιο ζωντανό και πολύχρωμο φεστιβάλ του καλοκαιριού, που στηρίζεται από την τοπική κοινωνία στη λεπτομέρεια του σύμφωνα με το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιώργο Χυντηράκη στο Ράδιο 9,84 και με τον όμιλο της ΚΤΗΤΗ TV  στους χορηγούς του Festival.

Γ.Αρμουτάκης: Ενισχύεται οικονομικά η περιοχή
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου από την Δημοτική Αρχή Φαιστού με το Δήμαρχο Γιώργο Αρμουτάκη να μιλάει σε κρίσιμη οικονομικά συγκυρία για την ενίσχυση των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής στα πλαίσια του Matala Beach Festival που είναι για τον ίδιο πλέον θεσμός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχόλια