default-image

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας

Κρήτη
Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ οι αντικρουόμενες θέσεις και δηλώσεις των στελεχών του για την πορεία των διαπραγματεύσεων και των υποχωρήσεων της κυβέρνησης έναντι των πιέσεων των δανειστών.

Τις εκλογές προκρίνουν στελέχη του μετά τη συνάντηση των Βρυξελλών.

Φωτιά και στα λοιπά επιτελεία των κομμάτων.

Γ. Βαρδαβάς: «Δε θα αφήσουμε τη χώρα να πέσει στα βράχια»

«Φτάνουμε στο τέλος της συμφωνίας, που θα στηρίξουμε αν χρειαστεί, προκειμένου να μην πέσει η χώρα στα βράχια. Δεν ωφελούν αυτή την ώρα οι εκλογές, θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα», ήταν η θέση του στελέχους της ΝΟΔΕ Γιάννη Βαρδαβά στο Ράδιο 9,84 το πρωί της Παρασκευής.

Γ. Παυλιδάκης: «Η κυβέρνηση θα περάσει τις θέσεις της»

Την πεποίθηση πως οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης θα τύχουν της αποδοχής των δανειστών εξέφρασε ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Παυλιδάκης, απορρίπτοντας την πρόταση περί προσφυγής στις κάλπες.

Κριτικός την ίδια ώρα και για τις ευθύνες της αντιπολίτευσης, αναφέροντας ότι δεν μπορούν να μιλούν για καταστροφή εκείνοι που ευθύνονται για τα μνημόνια.

Μ. Συντυχάκης: «Στο λάκκο των λεόντων δεν υπάρχουν τίμιες συμφωνίες»

«Στο λάκκο των λεόντων δεν μπορεί να υπάρξει έντιμη συμφωνία», δήλωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανόλης Συντυχάκης, προσθέτοντας ότι η πολιτική συμφωνία έχει κλείσει και τα αντιλαϊκά μέτρα βρίσκονται μπροστά μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News