default-image

Μ.Πετρακογιώργη:Δεν έλαβα κανένα ένταλμα κι είχα προϋπολογισμό

Απόψεις
Μ.Πετρακογιώργη:Δεν έλαβα κανένα ένταλμα κι είχα προϋπολογισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έλαβα ποτέ κανένα ένταλμα, δεν έχω μπροστά μου καμία δικάσιμο, δεν μου έδειξε ο Δήμαρχος Γιώργος Αρμουτάκης ως όφειλε το χαρτί που παρουσίασε ως ένταλμα σύλληψης για τα χρέη της Αναπτυξιακής, είπε σε παρέμβαση της στο ράδιο 9,84 η πρώην Δήμαρχος Μαρία Πετρακογιώργη, μετά την αναφορά σε δημοσίευμα του mesaralive.gr για τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ήταν λάθος μου τελικά είπε, που την αρχή δεν απάντησα στα όσα ακούγονταν για την δική μου δημαρχία.

Τα χρέη που παρέλαβα ήταν υπέρογκα , αφορούν τα έτη 1999 - 2012, διαχειρίστηκα την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μείωσα τις οφειλές και είχα προϋπολογισμό.

Για τα χρέη της Αναπτυξιακής κάναμε ότι μπορούσαμε και βέβαια κινηθήκαμε νομικά. Δεν ήμασταν εκείνοι που τα δημιουργήσαμε.

Αντί της πολιτικής των κατηγοριών υπάρχει εντέλει και αυτή της παραγωγής έργου ακόμα κι εν μέσω δυσκολιών, η απάντηση παρέμβαση της.

Σύμφωνα με το mesaralive.gr  ο κ. Αρμουτάκης προσκόμισε το σχετικό επίσημο έγγραφο στο σώμα του Συμβουλίου και απευθυνόμενος, με υψηλούς τόνους στην κα Πετρακογιώργη είπε:… "είστε και εσείς κατηγορούμενοι".

Η κα  Πετρακογιώργη παίρνοντας αμέσως το λόγο απάντησε στις καταγγελίες του Δημάρχου,  μίλησε για ακατάσχετη λασπολογία προς το πρόσωπό της και υποστήριξε με σθένος ότι ουδέποτε έφτασε το εν λόγω ένταλμα στα χέρια της.  "Δεν γνωρίζω την ύπαρξη του συγκεκριμένου εντάλματος", είπε συγκεκριμένα.

Μέσα στο εκρηκτικό κλίμα που δημιουργήθηκε, αποχώρησε ο δήμαρχος από την αίθουσα και η συνεδρίαση συνεχίστηκε για λίγο ακόμη, μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News