default-image

"Ενωμένοι να προστατέψουμε τα παιδιά μας από τα τροχαία"

Κρήτη
"Ενωμένοι να προστατέψουμε τα παιδιά μας από τα τροχαία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανάγκη προστασίας των παιδιών από τα τροχαία επισημαίνει, μιλώντας στο Ράδιο 9,84, ο βουλευτής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, με τη συνεργασία Πολιτείας, φορέων, πολιτών-οδηγών.

«Είμαστε τελευταίοι στην προστασία των παιδιών. Είμαστε πρώτοι στα τροχαία. Το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής είναι εκτός σχολείου και τα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής εγκαταλελειμμένα», προσθέτει, «κι αυτό πρέπει να σταματήσει».

«Δε ζητάμε να υποταχθούν οι ανάγκες των παιδιών στα δεδομένα της κυκλοφορίας αλλά να προσαρμοστεί η κυκλοφορία στις ανάγκες των ανθρώπων για τους οποίους δημιουργήθηκε, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τόσο τα παιδιά όσο κι οι άλλοι ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου», είχε πει λίγο πριν στο σταθμό ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Α. Μεϊμαράκης.

Στο πλαίσιο της οδηγικής μας συμπεριφοράς και η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου για αθλητές με αναπηρία το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, στη 1 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Τυμπακίου.

Οι αγώνες έχουν την υποστήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ "Τάλως", του Συλλόγου Γονέων Φίλων ΑμεΑ Ν. Κρήτης "Το Μέλλον", του Δήμου Φαιστού, την έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη των φορέων του forum "Οδηγούμε με ασφάλεια".

Οι φορείς που συμμετέχουν στο forum "Οδηγούμε με ασφάλεια" ενισχύουν για άλλη μια φορά το μήνυμα της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, προσκαλώντας όλους τους φίλους να συμμετάσχουν στον ανοικτό αγώνα ποδηλασίας ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News