default-image

Μ.Βαμιεδάκης: Τρικλοποδιά στον τουρισμό από την Telegraph

Κρήτη
Μ.Βαμιεδάκης: Τρικλοποδιά στον τουρισμό από την Telegraph

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαύρη προπαγάνδα αποδεικνύεται η είδηση της προσωπικής εκτίμησης στελέχους του υπουργείου εξωτερικών της Βρετανίας προς τους τουρίστες να κρατούν μαζί τους κέρματα και μετρητά όταν έρθουν στην Ελλάδα καθώς δεν αποκλείεται το  ενδεχόμενο τα ΑΤΜ να μείνουν από χρήματα.

Η αρχική είδηση που δημοσιεύθηκε από την Telegragh και  στη συνέχεια από Ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, προκάλεσε αναστάτωση στο χώρο τουρισμού με τους επιχειρηματίες να εκφράζουν απορία, αγανάκτηση και θυμό.

Η ακριβής μετάφραση του χωρίου που δημοσιεύεται στο πόρταλ neakriti.gr  έχει ως εξής: "Το νόμισμα της Ελλάδας είναι το ευρώ. Όταν ταξιδεύετε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πρέπει να έχετε μαζί σας περισσότερα από ένα μέσα πληρωμής (μετρητά, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα). Σιγουρευτείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε κάποια έκτακτη ανάγκη ή μη αναμενόμενες καθυστερήσεις".

Για τρικλοποδιά κάνει λόγο ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης μιλώντας στο Ράδιο 9,84 απευθύνοντας έκκληση στον κλάδο και τους φορείς να είναι προσεκτικοί σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Για χτύπημα που αν άμεσα δεν αποκατασταθεί θα προκαλέσει επιπλέον πλήγμα στις κρατήσεις που από τον Ιανουάριο βρίσκονται σε  συνεχή πτώση ροκανίζοντας και το μαξιλάρι του 30 με 35% έκανε λόγο ο πρόεδρος των ξενοδόχων Νίκος Χαλκιαδάκης μιλώντας επίσης στο Ράδιο 9,84.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News