Αγγέλα Δουλγεράκη

Διάλεξη Ν. Μαγαλιού στο ΑΛΠ τμήμα Ηρακλείου

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και  στις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας ( Λ.Ικάρου 5), και στο Πλαίσιο του Α΄ κύκλου  μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ηρακλείου με τον γενικό τίτλο: «10 μαθήματα-βήματα για επιτυχημένη ζωή», ο κ. Νικόλαος Μαγαλιός
B.A. Ψυχολογίας, Εκπαιδευτής Νευροανάδρασης, Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), Ύπνωση, Time-Line Therapy,  θα δώσει διάλεξη με θέμα: «μαθαίνοντας πως να υλοποιείτε τα όνειρα σας».

Με την διάλεξη του κ Μαγαλιού ολοκληρώνονται τα μαθήματα του Α΄ κύκλου του Α.Λ.Π. Ηρακλείου της διδακτικής περιόδου 2014-2015.

Ο Β΄ κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου. Το θέμα όπως και η έναρξη εγγραφών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ως Α.Λ.Π. Κρήτης ευχαριστούμε θερμά: την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη, την Παγκρήτια Τράπεζα για την ζεστή φιλοξενία, τους Ηρακλειώτες που πλαισιώνουν ένθερμα τα μαθήματα, την συντονίστρια του Α.Λ.Π. στο Ηράκλειο, κ. Ελένη Τραντά- Νερολαδάκη για την άψογη φροντίδα της  όπως και  την Ελένη Αποστολάκη για την συνδρομή της στην γραμματεία.

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, χρόνια  καλύτερα και καλές γιορτές!!!

Σχόλια