default-image

Εφταήμερο λουκέτο στην Παιδιατρική του Αγίου Νικολάου (Ηχητικό)

Απόψεις
Εφταήμερο λουκέτο στην Παιδιατρική του Αγίου Νικολάου (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστή θα είναι τα Χριστούγεννα η Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Επί ποδός εργαζόμενοι και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων καθώς το διάστημα 20 με 27 του μήνα οι εφημερίες δεν βγαίνουν ενώ τις λοιπές ημέρες η λειτουργία της στηρίζεται σε δανεικούς.

Αύριο σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου των εργαζόμενων Γιώργο Μανουσάκη στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, οι πρόεδροι των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων γονέων των σχολείων της περιοχής επισκέπτονται τη ΔΥΠΕ διεκδικώντας άμεσα λύση , ενώ την Πέμπτη οι κινητοποιήσεις επικεντρώνονται στον περίβολο του σχολείου από εργαζόμενους, γονείς και παιδιά που με τις ζωγραφιές τους θα επιχειρήσουν να στείλουν το μήνυμα της απαίτησης η κλινική να είναι ανοικτή όλο το χρόνο.

''Λύση  υπάρχει. Απαιτείται μια υπογραφή από το υπουργείο υγείας που καθυστερεί αδικαιολόγητα  την τοποθέτηση μόνιμου γιατρού στην κλινική '' επισημαίνει ο ίδιος. ''Γιατρός από την Ικαρία συγκεκριμένα επιθυμεί να έρθει στον Άγιο Νικόλαο''.

Ο Γιώργος Μανουσάκης επαναλαμβάνει πως το νοσοκομείο του Αγίου είναι ένα από αυτά που σήμερα υπολειτουργούν καθώς αυτή είναι η ακολουθούμενη πολιτική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News