Αγγέλα Δουλγεράκη

Μ.Κουμαντάκης: Ελπίζουμε στη Χριστουγεννιάτικη αγορά (Ηχητικό)

Το κλίμα οικονομικής και πολιτικής αβεβαιότητας, που έχει δημιουργηθεί, προκαλεί τεράστια προβλήματα στην οικονομία, κλυδωνισμούς στο τραπεζικό σύστημα και στη γενικότερη λειτουργία της αγοράς, υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης σχετικά με το πολιτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και τις επιπτώσεις στην αγορά.

Εκτιμά ότι η οικονομική, πολιτική και κυρίως κοινωνική πραγματικότητα επιβάλλουν να μην οπισθοχωρήσουμε, αλλά να προχωρήσουμε με άξονα πολιτικές συγκλίσεις και κοινωνικές συναινέσεις. Δηλαδή, να κοιτάξουν αρχηγοί κομμάτων και βουλευτές μπροστά, να εντοπίσουν τους κινδύνους που εγκυμονούν και να σκεφτούν το μέλλον με σύνεση, συναίνεση και συνεννόηση.

Η φορολογική λαίλαπα δεν μας αφήνει να πάρουμε ανάσα αλλά ακόμα και έτσι θέλουμε να πιστεύουμε πως κάτι θα κινηθεί, είπε στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μανόλης Κουμαντάκης.

 Αναφορικά με το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων τίθεται σε ισχύ στο Ηράκλειο από μεθαύριο Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 6 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα τα καταστήματα θα είναι ανοικτά πρωί απόγευμα ενώ στις 20 - 21 και 27 -28 Δεκεμβρίου καθώς και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα έχουν συνεχές ωράριο.   

Σχόλια