default-image

Συνάντηση καθηγητών , γονέων, μαθητών το απόγευμα στο Ηράκλειο (Ηχητικό)

Απόψεις
Συνάντηση καθηγητών , γονέων, μαθητών το απόγευμα στο Ηράκλειο (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διχάζουν εκπαιδευτικούς , μαθητές και γονείς οι καταλήψεις. Επεισόδια με φωνές, εκνευρισμό και λιποθυμικά επεισόδια στα σχολεία.

Απαιτείται ψυχραιμία από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας τονίζει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Α.Δουλγεράκη ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Στις 19.00 το απόγευμα στο 3ο  λύκειο Ηρακλείου , επί της Λ.Δημοκρατίας, η συνάντηση καθηγητών , ένωσης - συλλόγων γονέων και κηδεμόνων νομού Ηρακλείου καθώς και της μαθητικής κοινότητας.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας μαθητή που επιχείρησε να κόψει την αλυσίδα από την πόρτα στο 12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου διαπληκτίστηκε με τους μαθητές και χαστούκισε τον ένα από αυτούς .  

Στο 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου στο Γόφυρο γονείς καταγγέλλουν πως η διαχείριση από τη διεύθυνση, της απόφασης μερίδας μαθητών,  να προχωρήσει στην κατάληψη του σχολείου για το χαστούκι που έπεσε στο 12ο  Γυμνάσιο , έφερε ένταση, ημερήσιες αποβολές για τρείς μαθητές και αποχή αλλά από το δρόμο στη συνέχεια.

Ένταση , φωνές και λιποθυμίες με το καλημέρα στο Γυμνάσιο - Λύκειο της Αγίας Βαρβάρας όταν ο πατέρας μαθητή διαφωνώντας με την κατάληψη μπήκε μέσα σε αυτό και με έντονο ύφος προσπάθησε να συνετίσει τους μαθητές του Γυμνασίου πριν μάθει πως η απόφαση της μαθητικής κοινότητας ήταν σήμερα η επιστροφή στα θρανία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News