default-image

Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε κι εγκατέλειψε εργαζόμενη της καθαριότητας (Ηχητικό)

Απόψεις
Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε κι εγκατέλειψε εργαζόμενη της καθαριότητας (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλίτωσε τη ζωή της στο παρά πέντε εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε και την εγκατέλειψε στο οδόστρωμα στην οδό Μαυσώλου , στο ύψος νυχτερινού κέντρου προς τη ΒΙΠΕ.

Ο οδηγός μίας μολυβί ΒMW που ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε μέσω της Εθνικής φέρει σπασμένο παρμπρίζ στο αυτοκίνητό του , από την πλευρά του οδηγού,  πλευρά από την οποία χτυπήθηκε και η 47χρονη εργαζόμενη στην καθαριότητα, αναζητείται από την αστυνομία.

Μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη ο επόπτης εργασίας Γιώργος Αγγελάκης είπε πως το απορριμματοφόρο για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων στο οποίο εργαζόταν η γυναίκα με δύο ακόμα άτομα είχε μπει σε στενό προκειμένου να αδειάσει κάδους.

Την ώρα που η 47χρονη έλεγχε αν είχε τοποθετηθεί σωστά ο κάδος και άδειαζε, μισό μέτρο πίσω από το απορριμματοφόρο, το πολυτελές αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο μπροστά από το νυχτερινό κέντρο, ξεκίνησε με ταχύτητα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και την παρέσυρε.

Τη σήκωσε ψηλά, γιαυτό και το σπασμένο φιμέ παρμπρίζ και την πήγε 15 μέτρα παρακάτω, για να εξαφανιστεί στη συνέχεια.

Άμεσα η εργαζόμενη μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αρκετά κατάγματα στα άκρα πάνω - κάτω της Αριστερής πλευράς χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή της.

Τα χαρακτηριστικά του οδηγού που απλά κοίταξε προς τα πίσω και έφυγε είναι καταγεγραμμένα όπως επίσης και τα στοιχεία του αυτοκινήτου που αναζητείται. Έκκληση των συναδέλφων της εργαζόμενης προς όλους μας όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News