default-image

Αποβολές- Αποχή και ένταση από το πρωί στο 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου (Ηηχτικό)

Απόψεις
Αποβολές- Αποχή και ένταση από το πρωί στο 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου (Ηηχτικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές απείρου κάλους νωρίς το πρωί στο 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου στο Γόφυρο με τους γονείς να καταγγέλλουν πως η διαχείριση από τη διεύθυνση, της απόφασης μερίδας μαθητών,  να προχωρήσει στην κατάληψη του σχολείου για το χαστούκι που έπεσε στο 12ο  Γυμνάσιο , έφερε ένταση, αποβολές ημερήσιες για τους πρωτεργάτες της απόφασης και έβγαλε τους μαθητές στο δρόμο καθώς αυτή ήταν η απόφαση της διεύθυνσης.

Μετά την οργισμένη αντίδραση των γονιών και την δημοσιοποίηση του θέματος έπεσαν οι τόνοι με τη διεύθυνση του σχολείου να δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στο θέμα , τη δευτεροβάθμια και την περιφερειακή εκπαίδευση να δηλώνουν άγνοια του θέματος.

Στη συνέχεια το 1/3 των μαθητών σύμφωνα με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κο Μανουσάκη μπήκε στις τάξεις για μάθημα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιδιά  που έφυγαν.

Οι πόρτες είναι ανοικτές , είπε η υποδιευθύντρια του σχολείου στο Ράδιο 9,84 όταν ρωτήθηκε με την παρότρυνση να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας , αλλά μπερδεμένη για την ακριβή διαμαρτυρία των μαθητών.

Αρνήθηκε να πει οτιδήποτε ο διευθυντής του σχολείου αν και του ζητήθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News