Αγγέλα Δουλγεράκη

Α.Γρηγοράκης: Σε ένα μήνα γιατροί στις παιδιατρικές κλινικές (Ηχητικό)

Στον ένα μήνα εκτιμά ο Δυπεάρχης Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης μιλώντας στο Ράδιο 9,84 πως θα καλυφθούν οι ανάγκες των κλινικών στα νοσοκομεία της Κρήτης και στις οποίες οι  εφημερίες δεν βγαίνουν με αποτέλεσμα αυτές να κλείνουν .

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι με σύντομες διαδικασίες 20 επικουρικοί γιατροί θα καλύψουν τα κενά ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα οι δομές υγείας σε όλο το νησί θα ενισχυθούν με τους 70 επικουρικούς από το ΠΕΔΥ , με τη διαδικασία αυτή την ώρα να βρίσκεται στο στάδιο του ελέγχου.

Γ.Μανουσάκης: Το νοσοκομείο Αγ.Νικολάου σβήνει

Οργή φορών υγείας , εργαζόμενων σε νοσοκομεία του νησιού και πολιτών με το άνοιξε κλείσε των παιδιατρικών κλινικών.

Νέο επεισόδιο με την παιδιατρική στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι καθώς η συνταξιοδότηση ενός γιατρού κλείνει την κλινική που δεν μπορεί να εφημερεύει όλο το μήνα .

Τα τελευταία επεισόδια γράφονται από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ακολουθεί η σημερινή ημέρα και επαναλαμβάνονται από Δευτέρα με τη λειτουργία της να ορίζεται σε χρόνο ωραρίου Δημοσίου 07.00 - 15.00 το μεσημέρι.

''Το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σβήνει. Τη γραμμή της παιδιατρικής ακολουθούν οι ειδικότητες αναισθησιολόγων,  ακτινολόγων, ορθοπεδικών'', είπε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη ο πρόεδρος των εργαζόμενων του νοσοκομείου Γιώργος Μανουσάκης.

Εργαζόμενοι και Δημοτική Αρχή με επιστολή τους προς την 7η ΥΠΕ ζητούν την έκτακτη συνεδρίαση των φορέων της υγείας με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σχόλια