default-image

ΕΚΗ σε θέση μάχης για Αντιγριπικά – ΕΝΦΙΑ και ΙΚΑ (Ηχητικά)

Απόψεις
ΕΚΗ σε θέση μάχης για Αντιγριπικά – ΕΝΦΙΑ και ΙΚΑ (Ηχητικά)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνική προσφορά από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σε συνδυασμό με το Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων της πόλης.

Προσφέρουν 100 αντιγριπικά εμβόλια για άπορους και ανασφάλιστους και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που έχουν γίνει άφαντα. Ο εμβολιασμός θα γίνει σήμερα και αύριο από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

''Αντιγριπικά εμβόλια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στα νοσοκομεία. Μέχρι τις 15 περίπου του μήνα που ελπίζετε ότι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε ανθρώπους απόρους μέσα από τις λίστες του ΕΚΗ είπε στο Ράδιο 9,84 και στην Α.Δουλγεράκη ο πρόεδρος του Σωκράτης Βαρδάρης.

Ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη για τον ΕΝΦΙΑ

Ευρεία σύσκεψη την ερχόμενη Πέμπτη  9 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με πρωτοβουλία των φορέων και αντικείμενο το συντονισμό δράσεων για τον ΕΝΦΙΑ.

14 οι φορείς που ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν από κοινού ενάντια σε ένα κεφαλικό φόρο που αδυνατούν να πληρώσουν, όπως αναφέρουν και σε σχετική ανακοίνωσή τους.

''Δεν μπορείς να ζητά ένα άδικο κεφαλικό φόρο από ανθρώπους που δεν έχουν ούτε για το προς το ζην στην καθημερινότητά τους. Είμαστε αποφασισμένοι όχι μόνο να το παλέψουμε αλλά να προσφύγουμε και στη δικαιοσύνη'' ανέφερε στο Ράδιο 9,84 στα πλαίσια τη ίδιας εκπομπής ο πρόεδρος του κέντρου Σωκράτης Βαρδάκης.  

Οργισμένη επιστολή για το ενδεχόμενο λουκέτου στο ΙΚΑ επί της Αγίου Μηνά

Οργή προκαλούν για άλλη μια φορά οι σχεδιασμοί για τις υπηρεσίες υγείας στην Κρήτη, καθώς φημολογείται το κλείσιμο του καταστήματος στον Άγιο Μηνά που εξυπηρετεί εκατοντάδες ηλικιωμένους.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας  στον  Διοικητή του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλο στην οποία με σκληρή γλώσσα αφήνει  υπονοούμενα για εξυπηρέτηση συμφερόντων ξένων προς τα συμφέροντα του ΙΚΑ και των ασφαλισμένων.

''Δεν μπορείς να κλείνεις ένα ιδιόκτητο κτίριο και να κρατάς σε λειτουργία ένα ενοικιαζόμενο. Δεν μπορείς έτσι απλά παρά τις αρχικές επιβεβαιώσεις σου περί του αντιθέτου , σήμερα να επαναφέρεις το θέμα. Η κοινή λογική αλλού σε παραπέμπει'', οι θέσεις του Σωκράτη Βαρδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News