Αγγέλα Δουλγεράκη

Γ.Τζωρτζάκης: Θα μας σώσει μόνο η παρέμβαση Α.Σαμαρά (Ηχητικό)

Δυναμική παρέμβαση Αγροτών και Περιφέρειας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, καθώς οι προτάσεις του τελευταίου για τη νέα ΚΑΠ ρίχνουν κατάφορα τους αγρότες σε Κρήτη και Πελοπόννησο.

Οι  προτάσεις τους , παράλληλα με αυτές της περιφέρειας Πελοποννήσου  βρίσκονται ήδη στο υπουργείο ενώ σήμερα υποστηρίζονται και προσωπικά από  την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Θεανώ  Βρέντζου.   

Τις σοβαρές ευθύνες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη που δεν αξιολόγησε τον κίνδυνο απώλειας εισοδήματος των αγροτών - ελαιοκαλιεργητές - αμπελουργοί -  καπνοπαραγωγοί - επεσήμανε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης.

Στο ίδιο μήκος κύματος  οι καταγγελίες του και για τον νέο υπουργό Γιώργο καρασμάνη, προερχόμενο εν Πέλλας που όλως συμπτωματικά , πρόσθεσε στον κατάλογο των συνδεδεμένων ενισχύσεων τα σπαράγγια τα οποία παράγονται στην ευρύτερη περιοχή του.

 ''Εάν ξεκινούσαν ένα χρόνο πριν τη διαβούλευση σήμερα δεν θα κινδυνεύαμε να χάσουμε ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός μας'' πρόσθεσε. Μόνη λύση και σε ορίζοντα μόλις μίας ημέρας η παρέμβαση του ιδίου του πρωθυπουργού προκειμένου να στηριχθούν προϊόντα αναβατήρες από την περιοχή του - λάδι , αμπέλια - , επεσήμανε.

Σχόλια