default-image

Λ.Αυγενάκης: Καιρός να επιλέξουμε τον τουρισμό που θέλουμε (Ηχητικό)

Απόψεις
Λ.Αυγενάκης: Καιρός να επιλέξουμε τον τουρισμό που θέλουμε (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις στρεβλώσεις κάτω από τις οποίες λειτουργεί η αγορά στον τουριστικό χώρο ελλείψει νομοθετικού πλαισίου και άλλοτε λόγω τις πολυνομίας και γραφειοκρατίας , επιχειρεί να αντιμετωπίσει το σχέδιο νόμου για τον τουρισμό, η θεσμοθέτηση των θεματικών ενοτήτων του όπως επιχειρείται από τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο 9,84 ο βουλευτής , μίλησε για την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας των επιχειρηματιών και τη χάραξη Εθνικής Στρατηγικής της πολιτείας .

Επισήμανε ότι απαιτείται η πολιτεία να προλαβαίνει τις εξελίξεις και όχι το αντίστροφο και πως οι επιχειρηματίες θα πρέπει να αποφασίσουν σήμερα το είδος του τουρισμού που επιθυμούν.

Παράλληλα ο βουλευτής Ηρακλείου στάθηκε στην προσπάθεια του ιδίου και των φορέων που θα βρεθεί σε εξέλιξη την προσεχή Κυριακή και η οποία έχει τον τίτλο: ''Οδηγούμε με ασφάλεια''.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας για την αντιμετώπιση των δυστυχημάτων και των ατυχημάτων στο οδικό δίκτυο εξαιτίας της οδηγικής μας συμπεριφοράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News