default-image

Ισραηλινή βουλευτής: Οι Παλαιστίνιες γεννούν φίδια

Απόψεις
Ισραηλινή βουλευτής: Οι Παλαιστίνιες γεννούν φίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Παλαιστίνιες γεννούν μικρά φίδια, υποστηρίζει η Ισραηλινή βουλευτής εκφράζοντας το παράφορο μίσος της για τον παλαιστινιακό λαό. Την ίδια ώρα, αφήνει άφωνους όλους όσοι σπεύδουν να δουν την που εκτοξεύει οργισμένα σχόλια κατά των Παλαιστινίων στο Facebook.

Η Ισραηλινή βουλευτής με τα καταπράσινα μάτια, συνιδρυτής του σιωνιστικού κόμματος «Εβραϊκός Οίκος», είναι και η ίδια μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος πιλότου μαχητικού αεροσκάφους.

Ξέρει πολύ καλά πως, εάν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένζαμιν Νετανιάχου, δώσει το πράσινος φως για χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, μπορεί να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της.

 Όμως, η τοξική ατμόσφαιρα στη Λωρίδα της Γάζας με τις ρουκέτες της Χαμάς να πέφτουν βροχή στις ισραηλινές περιοχές και το Τελ Αβίβ να σφυροκοπεί θέσεις της παλαιστινιακής οργάνωσης, την κάνει αμείλικτη στις απόψεις της. Με το αφοπλιστικό της βλέμμα, η 39χρονη Σείκτ θεωρεί πως οι σειρήνες του πολέμου πρέπει να ηχήσουν...

Πριν από τρία χρόνια, η γοητευτική Σείκτ ήταν στο γραφείο του Μπένζαμιν Νετανιάχου. Όταν όμως ο σιωνιστής, Νάφταλι Μπένετ, της προότεινε να δημιουργήσουν τον «Εβραϊκό Οίκο», τότε αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

Η Σείκτ μαζί με τον Μπένετ έδωσαν «πνοή» στο σιωνιστικό κόμμα και πολλές φορές έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των ισραηλινών ΜΜΕ για τις εξτρεμιστικές τους απόψεις.  

«Πρόκειται για πόλεμο», γράφει η Σείκτ στο λογαριασμό της στο Facebook σχολιάζοντας τις δραματικές εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας. «Δεν πρόκειται για πόλεμο κατά της τρομοκρατίας ή πόλεμο κατά των εξτρεμιστών, και βεβαίως όχι για πόλεμο κατά της Παλαιστινιακής Αρχής.

Πρόκειται για πόλεμο μεταξύ δύο ατόμων. Ποιος είναι ο εχθρός; Ο παλαιστινιακός λαός. Γιατί; Ρωτήστε τους. Αυτοί το ξεκίνησαν», επισημαίνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News