default-image

‘’Αμετανόητοι’’ παρά τους κινδύνους για τα Χημικά οι Αμερικανοί (ΗΧητικό)

Απόψεις
‘’Αμετανόητοι’’ παρά τους κινδύνους για τα Χημικά οι Αμερικανοί (ΗΧητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Δωρεάν θα γίνει την Κυριακή το πρωί από το λιμάνι του Ηρακλείου η μετακίνηση όλων όσοι το επιθυμούν προκειμένου να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση ενάντια στα Χημικά που θα γίνει στα Σφακιά.

Την πλήρη παράδοση του χημικού της οπλοστασίου μέχρι τις 27 Απριλίου οφείλει η Συρία, επαναλαμβάνουν Αμερικανοί Αξιωματούχοι . Ο χρόνος για την καταστροφή του οπλοστασίου τοποθετείται λίγες μέρες αργότερα Βόρεια της Λιβύης και Νότια της Κρήτης στα Διεθνή Ύδατα.

Τους κινδύνους της επιχείρησης επισημαίνουν πλέον και οι Αμερικανοί Εμπειρογνώμονες, όπως διαρρέεται από τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης  , είπε σήμερα μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο καθηγητής Βαγγέλης Γιδαράκος.

Ο υπεύθυνος του εργαστηρίου τοξικών Αποβλήτων στο Πολυτεχνείο Κρήτης επανέλαβε για άλλη μία φορά τους κινδύνους που συντρέχουν από μία τέτοια επιχείρηση και την διεθνή κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη εξαιτίας αυτών.

Τελευταία μάλιστα όπως είπε η Γερμανική βουλή αποφάσισε την συμμετοχή της χώρας στην ''προστασία'' του Cape Ray με πλοίο στο οποίο θα επιβαίνουν 300 άτομα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News