Αγγέλα Δουλγεράκη

‘’Κρήτη Μπορούμε’’ το μήνυμα Σεραφείμ Τσόκα (Ηχητικό)

''Η Κρήτη Μπορεί'' , αυτοδιοίκηση και πολίτες όλοι μαζί , για να πάει μπροστά ο τόπος είπε μιλώντας στο μεσημβρινό μαγκαζίνο του Ράδιο 9,84 ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κρήτης  Σεραφείμ Τσόκας .


''Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά,  να καλύψουμε το χρόνο που χάθηκε και τις ευκαιρίες που έχει το νησί.  Η Κρήτη με τα όσα προσφέρει δεν μπορεί να επαιτεί. Η ανάπτυξη και τα έργα στο νησί συνδέονται άμεσα με τις θέσεις εργασίας , την ενίσχυση του πρωτογενή και τριτογενή τομέα'' δήλωσε ο Σεραφείμ Τσόκας.

Επεσήμανε πως το πρόγραμμα του συνδυασμού του είναι ολοκληρωμένο, ότι  οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του  αποτελούν μία δυνατή ομάδα επιστημόνων και τεχνοκρατών που θα εργαστεί σκληρά προς όφελος της Κρήτης και των ανθρώπων της.
 

Τέλος ο Κος Τσόκας επανέλαβε πως περιφέρεια και ο περιφερειάρχης δεν μπορούν να λένε ότι είναι αναρμόδιοι σε θέματα που απασχολούν το νησί, πλην ελάχιστων περιπτώσεων.

Είπε ότι σέβεται τον αγώνα των ναυτικών αλλά πως θεωρεί επιβεβλημένη τη δρομολόγηση του πλοίου ασφαλείας για τη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων από το νησί.

Κάθετα αντίθετος δήλωσε και με την απόφαση καταστροφής του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο.  

Σχόλια