default-image

Ο Μ.Κοκοσάλης υποψήφιος για το Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων (Ηχητικό)

Απόψεις
Ο Μ.Κοκοσάλης υποψήφιος για το Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καθημερινότητα και η ελάφρυνση των Δημοτών από τέλη , η ορθολογικότερη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, η αξιοποίηση  όλων των ευκαιριών προς όφελος της ανάπτυξης του Δήμου, προτεραιότητες του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων , Μανόλη Κοκοσάλη επικεφαλής του συνδυασμού ''Πολιτών Αυτοδιοίκηση'' στο Ράδιο 9,84.

Σύμφωνα με τον ίδιο στο τελικό στάδιο κατάρτισης του βρίσκεται και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και το οποίο είναι όπως είπε πολυσυλλεκτικό.  

«Απάντηση σε ψευδείς ισχυρισμούς του Μ.Κοκοσάλη, υποψήφιου δημάρχου Αρχανών-Αστερουσίων»

Σε σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξή του στο ράδιο 9,84 ο Μ.Κοκοσάλης, υποψήφιος δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων, στην προσπάθειά του να αποδείξει τον δήθεν «υπερκομματικό, ανεξάρτητο κλπ» χαρακτήρα του ψηφοδελτίου του έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί  ότι συμμετέχουν σε αυτό ακόμα και μέλη ή φίλοι του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή (Τ.Ε.) Ηρακλείου του ΚΚΕ καταγγέλλει τους ψευδείς αυτούς ισχυρισμούς ενός γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ (πρώην ή νυν δεν έχει μεγάλη σημασία). Όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος με συνέπεια υπερασπίζεται την αντιλαϊκή πολιτική, όπως αυτή εκφράζεται και στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση μέσα από τον «Καλλικράτη», ο οποίος φυσικά ούτε ο ίδιος, ούτε το ψηφοδέλτιο του καμία σχέση δεν θα μπορούσαν να έχουν με το ΚΚΕ.

Με αυτή την ευκαιρία,  η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ υπενθυμίζει ότι στηρίζει σε όλους τους δήμους του νομού τα δημοτικά ψηφοδέλτια με τον ενιαίο τίτλο «Λαική Συσπείρωση». Πιο ειδικά στο δήμο Αρχανών-Αστερουσίων η ΤΕ Ηρακλείου στηρίζει το ψηφοδέλτιο «Λαική Συσπείρωση Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Καρκαβάτσο, πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων. Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μάρτη, 6:30μμ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και σε αυτό το δήμο με αποφασιστικότητα δίνουν ενιαία την μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ παντού: στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News