Αγγέλα Δουλγεράκη

Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία

Στα πλαίσια της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια εξάπλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας  ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων «Άγιος Ιωάννης»  και η επιτροπή νέων του συλλόγου  διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων για την εβδομάδα που διανύουμε.

Θα θέλαμε να σας έχουμε δίπλα μας στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη!


Αναλυτικά οι δράσεις μας θα διαρκέσουν μια εβδομάδα και περιλαμβάνουν:

μοίρασμα φυλλαδίων του συλλόγου για την εξάπλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κεντρικά σημεία της πόλης μας για 5 ημέρες (9-14 Ιουνίου ) 

Πέμπτη 13 Ιουνίου :Συναυλία με τους Ανδρέα Μανωλαράκη και το συγκρότημα του , Σιγανά Ποτάμια και Νοστωδία, χορεύει η σχολή χορού Πατρουδάκη , στο προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων στις 8.30 μ.μ.

Παρασκευή 14 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα εθελοντή Αιμοδότη, Εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της Ιντεραμέρικαν (Δασκαλογιάννη & νικηφόρου Φωκά ) από τις 9.00 π.μ. - 14.00 μμ.

Κυριακή 16 Ιουνίου: Βραδιά γνωριμίας και απολογισμός της Εβδομάδας στην Συναγωγή CAFE BAR (πάροδος Κονδυλάκη, Παλιό Λιμάνι ) από τις 21.00 μ.μ.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην εθελοντική αιμοδοσία και περιμένουμε όλους τους αιμοδότες μέλη μας και μη να δώσουν το παρόν ! 

Στόχος είναι η ενημέρωση - ευαισθητοποίηση και παρότρυνση όλων για εθελοντική προσφορά ασφαλούς αίματος και αυτάρκειας στην πόλη και την χώρα μας. Μην αφήσουμε την οικονομική κρίση να γίνει κοινωνική κρίση!  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια