Κάνουμε canyoning σε έναν επίγειο παράδεισο - Ποιο είναι το φαράγγι του Περιστερά στο Λασίθι (βίντεο)

Κρήτη
Κάνουμε canyoning σε έναν επίγειο παράδεισο - Ποιο είναι το φαράγγι του Περιστερά στο Λασίθι (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια συναρπαστική δραστηριότητα στη φύση που συνδυάζεται άψογα με την σωματική ευεξία, βρέθηκε στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Ανδριανή»

Μια συναρπαστική δραστηριότητα στη φύση που συνδυάζεται άψογα με την σωματική ευεξία βρέθηκε στην εκπομπή «Ανδριανή». Το canyoning, είναι η κατάβαση φαραγγιών, μια δραστηριότητα που σίγουρα αν είσαι «πρωτάρης» θα χρειαστείς έναν ειδικό εκπαιδευτή δίπλα σου.

Ο Γιάννης Μπρομιράκης, εκπαιδευτής στη διάσχιση φαραγγιών και κυρίως λάτρης της φύσης, διασχίζει μαζί με την Ανδριανή Αγγελιδάκη το φαράγγι του Περιστερά και αποκαλύπτει τα μυστικά του canyoning. Μαζί τους σε αυτήν την όμορφη εμπειρία είναι επίσης ο Γιάννης Αλεξανδράκης και ο Γιαάννης Γιαλουράκης.

Ο Γιάννης Μπρομιράκης έχει διασχίσει εκατοντάδες φαράγγια τα τελευταία 20 χρόνια, στην Κρήτη, την Ελλάδα και το εξωτερικό όπου έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 25 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική και Αφρική για να ζήσει την εμπειρία του canyoning. Το φαράγγι του Περιστερά είναι ένα μικρό κομμάτι παραδείσου, ενός μεγαλύτερου ποταμού, που ξεκινά από τα Λασιθιώτικα και καταλήγει στο πολύ γνωστό φαράγγι της Σαρακίνας κοντά στο Μύρτος.

Το canyoning, είναι ένα συναρπαστικό χόμπι, που η σωστή εκπαίδευση είναι απαραίτητη. Μαθήματα γίνονται από τους εκπαιδευτές του Παγκρήτιου Ομίλου διάσχισης και εξερεύνησης  φαραγγιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News