Ανδριανή Αγγελιδάκη

Εργασιακός εκφοβισμός, οι επιπτώσεις της COVID-19 στην ψυχική υγεία κ΄ο ρόλος του πατέρα στο μεγάλωμα των παιδιών

Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, μέσα από συζητήσεις με ειδικούς στην ΚΡΗΤΗ TV

Αυτή την Πέμπτη 4 Μαρτίου, η Ανδριανή Αγγελιδάκη μιλά με τους καλεσμένους της  για όσα βιώνουμε και μας αφορούν, για όσα αλλάζουν τις συνθήκες της ζωής μας και την καθημερινότητα μας.

Με την Χρυσοπηγή Βαρδίκου, ιδρύτρια του No mobbing at work, η Ανδριανή συζητά  για τον εργασιακό εκφοβισμό. Το φαινόμενο της ηθικής παρενόχλησης από συναδέλφους, προϊσταμένους και εργοδότες, ήρθε στην επικαιρότητα και τώρα περισσότερο από ποτέ ήρθε και η στιγμή να μιλήσουμε γι αυτό, να ορίσουμε τι σημαίνει, ποιους αφορά και πως επηρεάζει τη ζωή μας.

Η οικογενειακή σύμβουλος Κική Τζωρτζακάκη, μιλά για τον ρόλο του πατέρα στο μεγάλωμα των παιδιών. Στη χώρα μας γίνεται μια ανοιχτή συζήτηση για τη συνεπιμέλεια μετά το διαζύγιο και εμείς επιχειρούμε να φωτίσουμε πως διαμορφώνονται οι συνθήκες στη ζωή των παιδιών με την παρουσία και την απουσία της πατρικής φιγούρας.

Με την Κατερίνα Νομίδου, την Ελληνίδα νομικό που μας εκπροσωπεί στην Συμβουλευτική Ομάδα του  Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην ψυχική υγεία, βάζουν στο κάδρο της πανδημίας τον παράγοντα ψυχική υγεία. Πως μας επηρεάζει η συνθήκη που ζούμε τον τελευταίο χρόνο, ποιες επιπτώσεις θα έχει μελλοντικά και πως οφείλει η πολιτεία να κινηθεί για να μας θωρακίσει.

Αυτή την Πέμπτη, «Ανδριανή» ζωντανά στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια