Τι θα δούμε σήμερα στην Ανδριανή, 4 καλεσμένοι, 4 ιστορίες...

Life
Τι θα δούμε σήμερα στην Ανδριανή, 4 καλεσμένοι, 4 ιστορίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV

Την Πέμπτη η Ανδριανή μας προσκαλεί να συναντήσουμε τα πρόσωπα που κάνουν τη διαφορά.

Ο πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Σανδαλάκης, μας συγκινεί και μας κινητοποιεί  μέσα από την προσπάθεια του να ζήσει το όνειρο του σαν αθλητής παγκοσμίου επιπέδου χωρίς να πτοείται από την αναπηρία που αντιμετωπίζει και η οποία του στερεί την όραση του. Ίσως η πιο δυνατή διαφήμιση της χρονιάς από τη Vodafone,  με τον Χρήστο πρωταγωνιστή, έρχεται να μας θυμίσει, πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να συνεχίζεις να προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις.

Σε μια περίοδο που η χώρα κλονίζεται από τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, η Κική Τζωρτζακάκη μιλά με την Ανδριανή για τη σεξουαλική βία. Τις βαθιές πληγές που αφήνει σε όλους, γυναίκες, άνδρες, παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Η κα Τζωρτζακάκη από τη θέση της ειδικού, ως οικογενειακή σύμβουλος, δίνει οδηγίες προς τους γονείς, πώς να προετοιμάσουν τα παιδιά τους να προστατεύουν τον εαυτό τους.

Για το κλείσιμο της εκπομπής , δύο πολύ αγαπημένα και λαμπερά πρόσωπα έρχονται για μια συνέντευξη διαφορετική. Λευτέρης Κουμαντάκης και Χριστιάννα Σκούρα! Οι παρουσιαστές της ΚΡΗΤΗ TV που καθημερινά μας εύχονται «ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ» μοιράζονται το μυστικό της επιτυχίας, τα όνειρα τους και στιγμές από την καθημερινότητα τους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αυτή την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 22:00, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News