Οι "92" μέρες του neakriti.gr - στην πανδημία η κοινότητα μας μεγάλωσε!

Κρήτη
Οι "92" μέρες του neakriti.gr - στην πανδημία η κοινότητα μας μεγάλωσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς μας αποχαιρέτησαν στις 26 Μαΐου, θυμίζοντας μας ότι είχαν «γράψει» στο βιογραφικό τους 72 μέρες ζωντανής ενημέρωσης, και αναφερόμαστε στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση των 18:00, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι αρχίσαμε τους υπολογισμούς. Πόσες μέρες, πόσες ώρες, πόσα ρεπορτάζ, πόσες δημοσιεύσεις... Τους τελευταίους τρεις μήνες, από το Μάρτιο μέχρι και τις τελευταίες μέρες του Μάη, που η πανδημία άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας, άλλαξε και τις συνθήκες της δουλειάς μας. Κυρίως άλλαξε τις ταχύτητες, τα αντανακλαστικά, γενικά το ρυθμό. Όλα ανέβηκαν στο κόκκινο. Ατελείωτες ώρες δουλειάς. Χιλιάδες χτυπήματα στο πληκτρολόγιο. Απίστευτος όγκος πληροφορίας.

Και αφού το μάτι μας έχει μάθει πια να «μετρά» και να «αποτυπώνει» αριθμούς έχουμε και λέμε:

- Τις τελευταίες 92 μέρες η ομάδα του neakriti.gr δημοσίευσε 11.040 άρθρα

- 4.000.000 αναγνώστες ενημερώθηκαν από το neakriti.gr 

- 15.000.000 φορές οι αναγνώστες μας συνδέθηκαν με τη σελίδα μας

- 50.000.000 φορές διαβάστηκαν τα άρθρα μας

Και πίσω από τους αριθμούς να ξέρετε ότι υπάρχει δουλειά. Για τη δική μας ομάδα αυτή δουλειά ισούται με συνέπεια, διασταύρωση και εγκυρότητα. Και για εμάς τα δεδομένα ήταν διαφορετικά αυτή την περίοδο. Είχαμε να διαχειριστούμε μια άγνωστη κατάσταση. Μάθαμε πράγματα από την αρχή. Νέοι όροι μπήκαν στη ζωή μας, νέοι όροι μπήκαν στη δουλειά μας.

Από τη μία η αγωνία και το στοίχημα να σας ενημερώσουμε γρήγορα και σωστά για τις εξελίξεις γύρω από τον ιό και την υγεία όλων μας. Και από την άλλη να εντοπίσουμε και να αναδείξουμε τις μεγάλες αλλαγές που έφερε η πανδημία στην οικονομία, τα εργασιακά, την εκπαίδευση και σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας.

Στο μυαλό μας είχαμε πάντα την ταχύτητα. Πόσο γρήγορα, πόσο άμεσα θα φτάσει σε εσάς η είδηση. Και πλέον είχαμε να κάνουμε με ειδήσεις που «άλλαζαν» τη ζωή μας. Μέτρα, απαγορεύσεις, άρσεις.

Το πόσο σωστά και καλά έγινε αυτή η προσπάθεια έχει καταγραφεί. Αυτό που έχει αξία για εμάς είναι η δική σας εμπιστοσύνη. Το δικό σας «παρών» σε κάθε μας προσπάθεια να αναδείξουμε την είδηση. Να σας κρατήσουμε κάθε λεπτό ενημερωμένους, για θέματα που είτε αφορούσαν τον κορωνοϊό, είτε άλλα δεδομένα και γεγονότα στο νησί μας, τη χώρα μας και τον κόσμο όλο.

Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε με την ευχή η κοινότητα μας να δυναμώνει και η θεματολογία μας να εμπλουτίζεται από θετικά και ευχάριστα γεγονότα.

Η ομάδα του neakriti.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News