Οι συζητήσεις που ξεχωρίσατε το 2019 στην Ανδριανή

Απόψεις
Οι συζητήσεις που ξεχωρίσατε το 2019 στην Ανδριανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κική, η Ματούλα, οι σχέσεις, οι καυγάδες, οι σιωπές, η αγάπη, ο εαυτός μας… μας έκαναν μια παρέα, μια κοινότητα ανθρώπων που από ότι φαίνεται και από όσο μπορώ να καταλάβω, έχουμε πολλά κοινά. Κοινά ενδιαφέροντα, κοινές ανησυχίες και κοινές αναζητήσεις.

Είχα την περιέργεια,  δεδομένου ότι ο Δεκέμβρης λειτουργεί «εκλογοαπολογιστικά » για όλο το έτος, να δω ποιες  από τις συζητήσεις που κάναμε στην εκπομπή «Ανδριανή», ήταν αυτές που ξεχωρίσατε, είδατε περισσότερο, σχολιάσατε περισσότερο, σας άγγιξαν περισσότερο.

Για να είμαι ειλικρινής η τάση διαφαινόταν εδώ και καιρό. Από τη στιγμή που ανέβαιναν τα video στο κανάλι της εκπομπής στο youtube, έβλεπα σχεδόν ακαριαία να εκτοξεύονται σε προβολές.

Θες την αλήθεια; Πολύ χαίρομαι που τα συγκεκριμένα video συγκέντρωσαν τα περισσότερα views.  Οι κουβέντες με την Κική Τζωρτζακάκη και τη Ματούλα Βασιλάκη, δεν είναι εύκολες και εύπεπτες. Προϋποθέτουν προσοχή, συγκέντρωση, σκάψιμο, πολύ εσωτερικό σκάψιμο και όταν το video τελειώσει, το σενάριο δεν έχει λύτρωση, αλλά δουλειά για το σπίτι.

Εσείς όμως επιλέξατε επανειλημμένα να τις παρακολουθήσετε και να μπείτε στη διαδικασία να κατανοήσετε ακριβώς το νόημα του λόγου τους.

 Επιτρέψτε μου και μια εξομολόγηση. Νοιώθω μια βαθιά δικαίωση βλέποντας τι επιλέγεται να παρακολουθήσετε. Εισπράττω την ανάγκη σας για θέματα με ουσία. Για κουβέντες με ανθρώπους που διαθέτουν σοβαρότητα, επαγγελματισμό και γνώση του αντικειμένου τους.

Προσωπικά σαν Ανδριανή αισθάνομαι ότι η αν υπάρχει ένας σκοπός στη ζωή μας αυτός είναι η αυτοεξέλιξη. Φαίνεται πως τη μοιραζόμαστε αυτή μου την πεποίθηση.

Για μένα αυτοεξέλιξη σημαίνει να φτάνω όσο πιο κοντά μπορώ στην αλήθεια μου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να γίνομαι καλύτερη ή να γίνομαι το καλύτερο μου, μια φράση που και εγώ πολύ συχνά χρησιμοποιώ. Ο δικός μου προορισμός δεν φοκάρει στο να γίνω καλύτερη  στη δουλειά μου, καλύτερη μαμά, καλύτερη σύντροφος, καλύτερη κόρη, καλύτερη φίλη, καλύτερη γενικώς και ειδικώς και αυτό να το εισπράττουν οι άλλοι μέσα από τις «επιδόσεις» μου. Έχω την ανάγκη να εστιάσω στην εσωτερική μου αλήθεια, σε αυτό που με κάνει εμένα να νοιώθω ελεύθερη, ειλικρινής και τίμια με τον εαυτό μου, με το είναι μου.

Αυτή είναι η αφετηρία μου, για κάθε θέμα που επιλέγω να εντάξω στην σκαλέτα της εκπομπής, για κάθε καλεσμένο που προσκαλώ για να τα πούμε.

Προσωπικές απορίες έχω και ψάχνω να τις λύσω παρατηρώντας τις ζωές, τις επιλογές και τις ιδέες των άλλων. Ιδέες ψάχνω να βρω. Να δω μήπως οι άλλοι έχουν το κλειδί για να δω πως θα φτάσω να ξεκλειδώσω όλα τα πορτάκια εκεί στο μέσα μου.

 Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα λοιπόν, όταν διαπιστώνω ότι σε αυτή την αναζήτηση έχουνε ακολουθήσει και άλλοι.

Για την ιστορία, σας συγκέντρωσα τα 5 πιο δημοφιλή video του 2019, από την εκπομπή «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

Για την ιστορία και πάλι, αυτά τα 5 video, είχαν μόνο στο Youtube 95.856 προβολές.

Κική Τζωρτζακάκη: Γιατί νοιώθουμε ένα «κενό» στις σχέσεις μας;

 Κική Τζωρτζακάκη: Μη φοβάστε τους καβγάδες, τις σιωπές να φοβάστε

 Κική Τζωρτζακάκη: αφού μ΄αγαπάς γιατί μου κάνεις συνεχώς παρατηρήσεις;

 Πως «δουλεύω» με τον εαυτό μου, με την ψυχολόγο Ματούλα Βασιλάκη

Κική Τζωρτζακάκη. Ένα διαζύγιο, τρία πένθη

 Το 2020, να μας πάει παρακάτω.

Σας ευχαριστώ ……

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News